bix napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:Ja ostatnio grałem w Crysis ... gra chyba z 1997r
klawiatura Ci się przesunęła? :D (2007 :) )
Racja, racja ... 2007 ;) (myślałem nad "3 lata wstecz" a wpisałem 1997 - nie pytaj WHY ;) )bix napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:Ja ostatnio grałem w Crysis ... gra chyba z 1997r
Czy "Krysia z głowicą" to kontynuacja części pierwszej? Bo jedynka skończyła się tak trochę ... nie do końca.pjak napisał/a:bix napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:Ja ostatnio grałem w Crysis ... gra chyba z 1997r
chyba troszeczkę
Ja giercuję teraz na lapku na jakimś modzie\dodatku crysisa warhead. Giera nadal na wypasie. Polecam.
"Z samego serca Piekieł godzę w ciebie ! W imię nienawiści, plwam na ciebie ostatnim mym tchnieniem, przeklęty wielorybie !"
Pentax k-x + Sigma 18-200
stroniczka www
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
puszka, szkła i lampa
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
k-x,k-5
kit+Sigma APO 70-200/2,8 EX
Sherpa
seawolf688 napisał/a:ja grałem w II ale szczerze powiem, że jedynka jakoś bardziej mi podeszła - była jakaś taka bardziej swojska. Jak grałem w jedynkę to miałem takie coś, że była to gra pod picie - otwierałem piwo za piwem, grałem, czułem się wspaniale - taka gra-tawerna ;) drugi wiedźmin już nie miał tej magii - niby fajny, wizualnie rozwalał ale brakowało tego czegoś że chciało się wsiąknąć w ten świat z butlą wina lub kilkoma piwami. Przeszedłem dwójkę ale jakoś bez szału. Co nie zmienia faktu, że na III część czekam i na 100% zakupię ;)
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Los Amatoros
K-r/18-55/MC Cosmicar 35-70 @4
http://bezcien.wixsite.com/bezcien
zależy co kto lubiRobert K. napisał/a:Możecie polecić jakąś wg Was ciekawę grę, bez megaskomplikowanej klawiszologii i konieczności pochłonięcia kilkunastu stron reguł/zasad? Może być jakiś grywalny trial lub shareware.
Yashica Mat124, Canon 100d
puszka, szkła i lampa