pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
bix napisał/a:
Kuzyn Mygosi napisał/a:
Ja ostatnio grałem w Crysis ... gra chyba z 1997r

klawiatura Ci się przesunęła? :D (2007 :) )

chyba troszeczkę :mrgreen:
Ja giercuję teraz na lapku na jakimś modzie\dodatku crysisa warhead. Giera nadal na wypasie. Polecam.

Kuzyn Mygosi  Dołączył: 08 Wrz 2008
bix napisał/a:
Kuzyn Mygosi napisał/a:

Racja, racja ... 2007 ;) (myślałem nad "3 lata wstecz" a wpisałem 1997 - nie pytaj WHY ;) )

[ Dodano: 2011-01-06, 04:04 ]
pjak napisał/a:
bix napisał/a:
Kuzyn Mygosi napisał/a:

chyba troszeczkę :mrgreen:
Ja giercuję teraz na lapku na jakimś modzie\dodatku crysisa warhead. Giera nadal na wypasie. Polecam.
Czy "Krysia z głowicą" to kontynuacja części pierwszej? Bo jedynka skończyła się tak trochę ... nie do końca.

pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
Tutaj piszą że to prequel, ale przecież wydali ją później. Tutaj piszą że to dodatek.
Nie ma to tam to, gierka jest samodzielna, a grywalność spora :mrgreen: :evilsmile:

JesterRaiin  Dołączył: 21 Lis 2009
Aaaaaa, zapomniałem... Z cyklu gry przeglądarkowe : ECHO BAZAAR.

Przygodowa, oparta o karty zdarzeń, NeoWiktoriański styl + opowieści grozy a'la Poe + humor. Spokojna rozgrywka, player vs player tylko jak się chce takich emocji. Można spokojnie zostawić na kilka miechów, wrócić i nic się złego nie dzieje.
Nie jest płatna, ale do rejestracji trzeba mieć konto na Twitterze lub Facebooku.

http://echobazaar.failbettergames.com/

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
w zeszłym tygodniu spróbowałem World of Tanksbeta i mnie wciągnęło - ma się jednak we krwi wychowanie na 4 pancernych i psie ;-)

nie namawiam nikogo do próbowania - bo wciąga :-P

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
Skończyłem wszystkie trzy części Commandos - świetna, miejscami skomplikowana rozrywka :-D

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Uwaga, będzie mega odkop wątku, no ale jest Geralt z brodą ;)

ech, a ja nawet w II nie grałem

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Ja też. Nie kupiłem w trosce o swój cenny czas. ;-)

seawolf688  Dołączył: 27 Maj 2011
ja grałem w II ale szczerze powiem, że jedynka jakoś bardziej mi podeszła - była jakaś taka bardziej swojska. Jak grałem w jedynkę to miałem takie coś, że była to gra pod picie - otwierałem piwo za piwem, grałem, czułem się wspaniale - taka gra-tawerna ;) drugi wiedźmin już nie miał tej magii - niby fajny, wizualnie rozwalał ale brakowało tego czegoś że chciało się wsiąknąć w ten świat z butlą wina lub kilkoma piwami. Przeszedłem dwójkę ale jakoś bez szału. Co nie zmienia faktu, że na III część czekam i na 100% zakupię ;)

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
A ja się od roku jaram sieciówką Team Fortress 2 :-) Rozgrywka jest urozmaicona bo nie tyle trzeba przeciwników unicestwiać co zdobywać określone cele. Postacie różnych klas są żywcem wyjęte z rysunkowych karykatur filmowych bohaterów a cała oprawa graficzna i dźwiękowa dopełnia reszty. No i gra jest na dodatek darmowa (trzeba tylko zarejestrować się na Steam`ie). Polecam 8-)

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
A ja w szachy gram. I pasjansa też stawiam. :evilsmile:

marfalc  Dołączył: 08 Sty 2010
Ja gram od ponad pół roku w settlersów online i dużo dłużej w tanks.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
seawolf688 napisał/a:
ja grałem w II ale szczerze powiem, że jedynka jakoś bardziej mi podeszła - była jakaś taka bardziej swojska. Jak grałem w jedynkę to miałem takie coś, że była to gra pod picie - otwierałem piwo za piwem, grałem, czułem się wspaniale - taka gra-tawerna ;) drugi wiedźmin już nie miał tej magii - niby fajny, wizualnie rozwalał ale brakowało tego czegoś że chciało się wsiąknąć w ten świat z butlą wina lub kilkoma piwami. Przeszedłem dwójkę ale jakoś bez szału. Co nie zmienia faktu, że na III część czekam i na 100% zakupię ;)

Trójka ma mieć otwarty świat a'la gry Bethesdy (Skyrim), tylko jeszcze większy. W tym względzie będzie to mocno inna gra. Sam jestem ciekawy :-)

zunlicht666  Dołączył: 28 Lut 2011
Mam takie pytanko czy ktoś giercuje na multi - medal of honor warfighter

Robert K.  Dołączył: 24 Lip 2008
A ja Wam zazdroszczę, że te wypaśne gry Was ciekawią/pochłaniają :-)
Kilka razy próbowałem w coś zagrać, bo to chyba fajna sprawa gdy się chwilowo cierpi na nadmiar wolnego czasu (inna sprawa, że nie często to bywa...), ale jakoś nie wychodzi. Najczęściej po prostu nie kumam, o co kaman ;)
"Przygoda" z grami w moim wydaniu to Panzer General, Civilization II i Quake (+ trochę II). Quake był zarąbisty w grze w sieci na wrocławskim "Wittigowie" :-)
Ale to wszystko było jakieś 15 lat temu...
A teraz najczęściej odpalaną grą jest... windowsowy pasjans Pająk ;)
Zecydowanie wolę ołówek i "Wielokropki" - fajne łamigłówki (można popróbować w wersji "komputerowej" na www.obrazkilogiczne.pl ).

Możecie polecić jakąś wg Was ciekawę grę, bez megaskomplikowanej klawiszologii i konieczności pochłonięcia kilkunastu stron reguł/zasad? Może być jakiś grywalny trial lub shareware.

axolotl  Dołączył: 01 Lis 2011
To ja Ci polece fajna gierke, troche czasu trzeba przy niej spedzic ale warto i co najwazniejsze , nie idzie z postepem technologii i nie musisz miec 100 Gb ramu i proca 5ghz:D

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16813

Robert K. napisał/a:
Możecie polecić jakąś wg Was ciekawę grę, bez megaskomplikowanej klawiszologii i konieczności pochłonięcia kilkunastu stron reguł/zasad? Może być jakiś grywalny trial lub shareware.
zależy co kto lubi

do prostego odstresowania się (choć rozwiązywanie łamigłówek może też stresować) dobre są (i przy okazji dobrze zrobione) następujące przygodówki: Syberia 1+2, The Longest Journey + Dreamfall

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
A ja czekam na nowy dodatek do Skyrima, już zamówiony :) (wiem że na steamie już jest, ale w sklepie cenegi jest dychę taniej, z darmową przesyłką, w pudełku i po polsku)

seawolf688  Dołączył: 27 Maj 2011
za opiszonem - The Longest Journey + Dreamfall są świetne! polecam każdemu. W syberie nie grałem ale zawsze miałem na nią ochotę - warto?
od siebie polecę też starą serię Broken Sword - bardzo sympatyczna, fajni bohaterowie - pewnie można ją gdzieś znaleźć. Rozwalanie zagadek dawało sporo frajdy ;)
Za to ostatnio żonę wkręciłem w nowego Fallouta - 3 i new vegas - jest zachwycona.
Zaś teściu jak do mnie przyjedzie to pyka na zmianę w cywilizacje 5 albo empire/napoleon-total war.
Ja ostatnio assasin's creeda kolejne części przechodzę, od czasu do czasu battlefielda 3 pogram oraz XCOM Enemy Unknown (genialna gra!).
wszystko co wymieniłem polecam :mrgreen:

Skocz do: