Pozdrawiam,
Piotr
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com
Kredyt to ja biorę na PPDPiotrR napisał/a:A gdzie polska fantazja
Ż jest P... p.
PiotrR napisał/a:
A gdzie polska fantazja "Zastaw się, a postaw się"???
mygosia napisał/a:Jeśli para to jakieś pół roku temu sie orientowałam i u nas na wsi było 300-500pln. Ciekawe co powiedzą inni
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
stopka
Jarek Dabrowski napisał/a:Dowiedz się, ile Twoja i żony przyjemność będzie kosztować młodych i do tego dorzuć stówkę, jako prezent.
Zorki 4K, Zorki S, Jupiter-8 2/50, Industar-22 3,5/50 "P", Jupiter-12 2,8/35, Jupiter-9 2/85, Jupiter-11 4/135, celownik uniwersalny, Swierdłowsk-4
Format 6x6: Pentaconsix TL, Biometar MC 2,8/80, Sonnar 2,8/180, Mir-38 3,5/65
Jeżeli młodzi nie mają wynajetego fotografa to zamiast "dorzutki" można zrobić "kilka" zdjęć na ślubie i przyjęciu weselnym. W ten sposób miałem okazję fotografować juz na kilku ślubach, na których akurat nie był planowany fotograf (raczej skromne wesela). Młodym zwróciły się częściowo koszty mojej wizyty i mieli pamiątkę ze ślubu... a ja mogłem sprawdzić się w nowej sytuacji.Jarek Dabrowski napisał/a:Dowiedz się, ile Twoja i żony przyjemność będzie kosztować młodych i do tego dorzuć stówkę, jako prezent.
szkło w połowie pełne
CytatOczywiście w przypadku "ekskluzywnego" wesela fotograf zwykle jest zaplanowany, więc pozostaje propozycja (słuszna) podana przez cytowanego przedpiszcę.
Cambo
pentax i fuji
Ż jest P... p.
Masz szczęście, że nie "cztery wesela i pogrzeb"Aspius napisał/a:cztery wesela i chrzciny
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Kwota w wysokosci 500zl jest kwota prawie zastawu Ile trzeba pracowac na tyle kasy oczywiscie uczciwiePiotrR napisał/a:A gdzie polska fantazja "Zastaw się, a postaw się"???
Pochodzac z tych samych stron co Ty, mysle, ze nie trzeba sie wysilac , bo i tak zawsze za malo dajemy Taki urok centusiow.PiotrR napisał/a:Z ciekawością będę śledził wątek, bo mam podobny do bossiniego problem. Tyle że nie jadą jako "warszawka" a do "warszawki". No i nie chciałbym utrwalać stereotypu krakowskiego centusia.
k10;kit, SMCP-DA 50-200mm f/4-5.6 ED,Pentax D-FA 50 f/2.8 Macro,Pentax SMCP-DA 70mm f/2.4 ED
CytatA co do tych gazet - niestety mój kuzyn sporo tego z kopert powyciągał
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF