marucha napisał/a:w dni robocze
Gx-1s, MX, SMC 40/2.8, 135/2.8, kit 18-55, SMC 50/2, Helios 58/2, Sigma 70-300 APO, SMC 28/2.8
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Polecam kopalnie w Bochni, ktora nie tylko jest starsza od Wieliczki ale tansza i ciekawsza(chodzi mi o dziecko) W Bochni masz winde do gory jaki i na dol(Wieliczka proponuje spacer w dol, z bobaskiem to juz nie jest funny ) No i niedaleko Bochni jest tez Zamek w Nowym Wisniczu(dawno tam nie bylem ale kiedys byl OK)a obok niego jedno z najciezszych wiezien w Polsce,oraz kilka zabytkow arychtektury drewnianej( np.Lipnica Murowana) A jesli chodzi o Krakow polecam klasztor Kamedulow(raz do roku jest otwarty)bardzo ciekwe miejsce odsylam do internetu.tomecki napisał/a:Już mniej więcej sobie poukładałem co i jak tylko męczy mnie ta Wieliczka, może nie warto patrzę że może i to samo będę miał w Bochni a na pewno taniej i mniej ludzi (chyba). Problem w tym że z małym dzieckiem to może być problem jak mi zacznie mocno marudzić to będę musiał się ewakuować
To co może być Bochnia zamiast Wieliczki?
k10;kit, SMCP-DA 50-200mm f/4-5.6 ED,Pentax D-FA 50 f/2.8 Macro,Pentax SMCP-DA 70mm f/2.4 ED
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.