hitman1986 napisał/a:jeśli mam do wyboru Samyanga 35/1.4 za 1600 zł i Sigmę 30/1.4 z HSMem
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
CytatCzyli samyang.pl wprowadza w blad?
No jak to tak? Na NX będzie na Pentaksa nie będzie?wyrzykus napisał/a:Obiektyw Samyang T-S 24mm f/3.5 ED AS UMC początkowo dostępny będzie z mocowaniem Canon EF, Nikon F oraz Sony A. Planowane jest także wprowadzenie wersji z mocowaniem Canon M, Fujifilm X, Samsung NX oraz Sony E.
Przecież kupujesz d600...wyrzykus napisał/a:Czy przeoczyli P-K przypadkowo, czy faktycznie, okaże się niedługo, szkoda by było, bo jeśli okazałby się optycznie dobry, to pewnie bym się skusił za jakiś czas.
CytatPrzecież kupujesz d600...
wyrzykus napisał/a:Powiedz to mojej żonie
Lubię puszki i szkła
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
wyrzykus napisał/a:Czy przeoczyli P-K przypadkowo, czy faktycznie, okaże się niedługo, szkoda by było, bo jeśli okazałby się optycznie dobry, to pewnie bym się skusił za jakiś czas.
jakiegoś konkretnego, czy wszystkich modelijumbik napisał/a:konstrukcja body
coś naciąganejumbik napisał/a:co mogłoby doprowadzić do niezadowolenia potencjalnych klientów.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Szkdoa, ze testujacy nie potrafia z niego korzystac.dickkett napisał/a:Kolejne zdjęcia.
I tekst.
pozdrawiam,
dzerrry
opiszon napisał/a:jakiegoś konkretnego, czy wszystkich modeli
Cytatbardziej bym jednak stawiał na brak puszki FF
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka