LDevil napisał/a:
Ale możesz zaszyfrować np folder moje dokumenty. Pewnie dało by się też zaszyfrować cały profil użytkownika (może z wyjątkiem plików z rejestrem).
Trochę sprzętu, trochę umiejętności, dużo zapału, mało czasu.
Z-series fan // Capsicum Addicted // Debian Bastard
zaroowka napisał/a:Szyfrowanie może i by zadziałało - prawa dostępu na pewno nie...
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
- bardzo inetersujace......duzo bardziej niz te systemy......mygosia napisał/a:ani nic do ukrycia nie mam, ale jakos tak... łyso
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
Fafniak napisał/a:bardzo inetersujace......duzo bardziej niz te systemy......
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
CytatNo i mozna sobie założyć jakieś hasło do maila, nie do złamania?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Bo hasło... nie jest nigdzie zapisywane, nawet na serwerze, który służy do weryfikacji!
bEEf napisał/a:To mit, że dowolne zabezpieczenie można złamać
Cytatponieważ opisałeś metody złamania zabezpieczenia, a wiec da się je złamać.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:No ale to spór terminologiczny - niech Ci będzie
K100D + kit I + SMC 1.7/50 + Jupiter2/85 + Jupiter 4/200 + Sigma 10-20 + SMC DA 55-300
gorky napisał/a:Komputer u mnie sluzy glownie do obliczen, pisania w TeXu, internetu.
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
TLu napisał/a:O i tutaj można spotkać TeXnika!
NAFO expansion is non-negotiable
Kytutr napisał/a:Pewnie jest tutaj więcej utajonych TeXników. Ja się ujawniam i pozdrawiam.
Flexaret VI
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Moze nie TeXnik ale mlodszy kuzyn, siodma woda po kisielu - pracuje w DocBooku, ktorgo katuje to XSL'emKytutr napisał/a:Pewnie jest tutaj więcej utajonych TeXników.
pozdrawiam,
dzerrry
K100D + FA 35/2 | Super A + SMC-A 50/1.7
gorky napisał/a:Ja od jakichs dwoch lat przymierzam sie do przyjazdu do Bachotka, wiec moze w tym roku sie uda :)
Ijon napisał/a:Bachotek to nie mój poziom zaawansowania
dzerry napisał/a:Moze nie TeXnik ale mlodszy kuzyn, siodma woda po kisielu - pracuje w DocBooku, ktorego katuje to XSL'em
Flexaret VI
K10D | MZ-5n | MZ-M
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
K-5 + grip,Kasetka,sigma 17-70 os hsm, sigma 70-300 APO,Tamron 28-105 IF, SMC-A 35-80,SMC-FA 50/1.4, Revuenon 55/1.2+tcx2=110/f2.4,krotki kit.
metz 58-1
Velbon 600R
System Cokin-A: szara polowka 1ev i polar.
To juz choroba?