NAFO expansion is non-negotiable
K-5 + SMC DA 18-135mm f/3.5-5.6ED AL (IF) DC WR
Huawei Mate20PRO
K1, K-5II, Irix 15mm f/2,4 Blackstone, D FA 24-70mmF2.8ED SDM WR, FA 77mm f/1,8 Limited, Tamron 70-200 f/2.8, Helios 44M-4 58 mm F2.0,
FA 50 mm f/1.4
Eizo CS2730
https://500px.com/olejx
Soosa napisał/a:po pierwsze to update systemu do Amber, bo jest w nim np. Data Sense, który analizuje transmisję danych i pozwala nią w ograniczony sposób zarządzać
Soosa napisał/a:- Kafelki Łączności - czyli możliwość zrobienia kafelków dostępu tak by szybko dojść do wł/wył WIFI, BT, GPS, GSM czy transmisji danych
Tej aplikacji nie trzeba mi przedstawiać. Pracuję dla nich i za każdą aktualizacją, obojętnie czy jest to Android czy Windows, dostaję od znajomych feedback, że mamy to czy owo poprawić. Doczekaliśmy się nawet swojego rysunku w Dilbercie: http://dilbert.com/dyn_fi...if/strip.print/Soosa napisał/a:- Skype - komunikator, z obsługą obu kamerek telefonu
Wielkie dzięki, o coś takiego mi chodziło. Zainstalowałem na próbę, jak się sprawdzi, to zakupię.Soosa napisał/a:Odnośnie Twojego pytania - myślę że Outdoor Navigarion może spełnić Twoje oczekiwania. Wisienką na torciku jest to, że możesz posiłkować się przynajmniej kilkoma rodzajami map od różnych dostawców - tyle że jest to program płatny.
olejx napisał/a:Odnośnie pamięci to nie wina systemu tylko urządzenie moje ma 30gb plus miejsce na sky drive, chyba 5 gb gdzie automatycznie są archiwizowane fotki i na brak miejsca nie narzekam. Jeżeli chodzi o nokia konkursy to też nic nie wygrałem a kilka razy brałem udział.
U mnie dźwięk budzika wzrasta stopniowo.
Można wyłączyć automatyczne synchronizacje.Soosa napisał/a:- wysyłanie mmsów wymaga włączonej transmisji danych przy której system synchronizuje wszystko co się da, pobiera aktualizacje, pobiera dodatkowe dane do nawigacji (mimo że pobrana jest mapa offline)
Z płatnych NaviExpert działa bez zarzutu ...Soosa napisał/a:- Yanosik - chyba nie muszę przedstawiać? Chodzi bez problemu...
CytatMożna wyłączyć automatyczne synchronizacje.
K-5, S9600
Wiesz co, mam do kontaktów przypisane mp3, jedna z nich faktycznie ma 40s druga ma ponad 2 minuty, więc to też uważam za wydumany problem ...laaval napisał/a:a co z zabawą z idiotyczną czynnością polegającą na skracaniu empetrójek do 40s
Cytata co z zabawą z idiotyczną czynnością polegającą na skracaniu empetrójek do 40s, żeby fon zaakceptował to jako dzwonek?
CytatCiągle uważam, że jest to kwestia ustawień.
AmenSoosa napisał/a:A poza tym posiadanie smartfona bez sensownego pakietu danych jest bezsensem :)
K-5, S9600
laaval napisał/a:A czemu nie wypowiecie się o jednym ustawieniu głośności? Jak dla debilizm do kwadratu i nie rozumiem programistów MS, naprawdę.
K-5, S9600
laaval napisał/a:Kytutr, Znaczy się mam przyłączyć się do lamentu posiadaczy fonów z WP? Nie, no proszę Cię... MS i tak zrobi co mu się spodoba.
CytatThe Windows Phone Suggestion Box app allows you to provide feedback and make your voice heard to the teams building the Windows Phone application platform. Suggestions provided via the Windows Phone Suggestion Box forum and this app will be reviewed by the Windows Phone team, providing feedback to help with planning ideas and to better understand how customers are using Windows Phone.
K-5, S9600
Bo mi to nie przeszkadza? Bo we wcześniejszych telefonach nigdy nie ustawiałem różnych poziomów dzwonka? Zauważyłem, że to narzekają najczęściej użytkownicy innego/innych systemów.laaval napisał/a:A czemu nie wypowiecie się o jednym ustawieniu głośności?
Z takimi argumentami się nie dyskutuje ...laaval napisał/a:Jak dla debilizm do kwadratu i nie rozumiem programistów MS, naprawdę.
Wybrałeś co innego, BOMBA! Tylko po co jednak lamentujesz nad czymś, czego nie posiadasz ...laaval napisał/a:Mnie WP nie zauroczył, a wręcz w pewnym momencie zaczął irytować
Soosa napisał/a:brakuje mi prywatnie budzika ze stopniowo wzrastającą głośnością
Praktica & Sonnar i takie tam inne
CytatA czemu nie wypowiecie się o jednym ustawieniu głośności?
K-5, S9600