Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pentagram napisał/a:Fotografujący hobbystycznie amator robi rocznie koło 15 tys. zdjęć.
Rany Julek, to ja nawet amatorem nie jestem.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-50 || 18-55WR, 35/2.4 || Hero 3 Black
Pentagram napisał/a:to ja nawet amatorem nie jestem.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
To najwyżej na 1/8 amatora się łapiesz. Przynajmniej wiesz ile musisz dostrzelać, żeby na pełny tytuł zasłużyć.Sektoid napisał/a:a ja robię 2k zdjęć rocznie.
K-50 || 18-55WR, 35/2.4 || Hero 3 Black
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Młody jesteś. Ja jeszcze z epoki Fotopanu F i S się wywodzę.Sektoid napisał/a:Bo ja jestem z epoki Fotopan HL.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Cytatno panowie, nie mówcie że nie robicie średnio 41 zdjęć dziennie
tref napisał/a:Kto udowodni, ze sklepowy przebieg 23k jest nierealny, skoro aparat stal na polce dostepny do testowania przez klientow?
wuzet napisał/a:Czy w całej Europie jest podobna "partyzantka" jak w Polsce ?
K-5, S9600
Zgodnie z prawem sprzedawca nie ma obowiązku przyjąć zwrotu nowego, pełnowartościowego sprzętu. I to w pełni rozumiem, tak powinno być. To, czy sprzedawca wykaże dobrą wolę i przyjmie od nas coś, czym się za darmo bawiliśmy przez weekend zależy wyłącznie od jego dobrej woli. Wyjątkiem jest sprzedaż przez net, tam jest 10 dni na zrezygnowanie z zakupionego towaru bez podawania przyczyn.laaval napisał/a:Zwrot towaru istnieje a i owszem, ale tylko i wyłącznie, jeżeli dany sklep sam się na to zgodzi.
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1