k-x,k-5
kit+Sigma APO 70-200/2,8 EX
Sherpa
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Rób jak uważasz, skoro nie uważałeś jak robisz ! ))
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-5 + SMC DA 18-135mm f/3.5-5.6ED AL (IF) DC WR
jest na mapie UMP http://ump.waw.pl którą najłatwiej zainstalować na urządzeniach GarminaSoosa napisał/a:w Polsce, to najbardziej dokładne mapy (najbardziej szczegółowa sieć ulic)
Mógłbyś napisać coś więcej? Będące większością obecnej konstelacji satelity Block IIR mają zakładany czas pracy 10 lat, obecnie wystrzeliwane IIF - 12 lat. Wydaje mi się że to dość dużo :)Soosa napisał/a:w końcu satelity GPS już dogorywają,
Parowóz, widziałem parowóz!!!
I najłatwiej jest prawie zakopać się w błocie na nieprzejezdnej drodze gruntowej - przetestowane na Kaszubskich Grzybkach II.Ijon napisał/a:jest na mapie UMP http://ump.waw.pl którą najłatwiej zainstalować na urządzeniach Garmina
NAFO expansion is non-negotiable
Soosa napisał/a:kompatybilność zarówno z GPS i Glonass
Soosa napisał/a:Automapa niestety nie jest navi dedykowaną
Soosa napisał/a:dzięki smartfonom i tabletom zniknie szybciej jak laptopy
Soosa napisał/a:4,7-5 daje dopiero komfort korzystania
Kytutr napisał/a:Nokiowa nawigacja całkiem ciekawie wyznacza trasy
CzareK
Pozdrawiam
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Pierwsze z brzegu:greentrek napisał/a:Nie słyszałem żeby cywilne navi obsługiwały dwusystemowość, to domena odbiorników klasy pomiarowej - cenowo zupełnie inna bajka
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
greentrek napisał/a:Nie słyszałem żeby cywilne navi obsługiwały dwusystemowość, to domena odbiorników klasy pomiarowej - cenowo zupełnie inna bajka, właśnie jeden taki leży obok mnie
MCsubi napisał/a:twoje problemy wynikają z błędnej konfiguracji lub Automapa chciała ominąć kawałek A4 z powodu korka na bramkach lub wypadku.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Marooned napisał/a:Pierwsze z brzegu:
world google IGO maps GLONASS+GPS hyundai i10 car gps navigation DVR-GS8
CzareK
espresso napisał/a:jeździsz TIRem? 5" to telewizor
Pozdrawiam
plwk napisał/a:5" to też jest bardzo małe
CzareK
andybond napisał/a:Prywatnie przećwiczyłem chyba wszystkie bardziej znane programy i od lat mam zaufanie jedynie do iGO,zwłaszcza że mamy możliwość wyboru dostawcy map.
Z-70, GX-20
Pozdrawiam