A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
samsung gx10 + kit 18-55mm, SMC-M 50mm/1.7, CZJ Flektogon MC 35mm/2.4, Helios 44M-4 58mm/2.0
KM Dimage A1
Oly C-300
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
izbkp napisał/a:Tutorial tutorialem (vide: TUTAJ) ale praktykę trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć... ;)
Zapraszamy do forumowego RAW Challenge :)
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
izbkp napisał/a:ale praktykę trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć... ;)
Nieostra wizja, fonii brak!!!
Sid Gotama napisał/a:No nie do końca instrukcja obsługi. To raczej omówienie na przykładzie jakiejś funkcji, jednej lub więcej.
Nawet tak błaha wydawać by się mogło sprawa jak korekcja balansu bieli może sprawić i sprawia mi kłopoty. A nieznajomość angielskiego jeszcze ten stan pogłębia.
Chociaż "sucha" instrukcja też by się przydała.
... wiem, wiem, wiele można samemu rozgryźć ale po co wyważać otwarte drzwi.
K3, S 17-50, P DA55-300
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:...
Ale osobiście sugerowałbym rozejrzenie się za bardziej sensownym oprogramowaniem.
Sid Gotama napisał/a:Michu napisał/a:...
Ale osobiście sugerowałbym rozejrzenie się za bardziej sensownym oprogramowaniem.
To znaczy jakie polecasz i dla czego nie PDCU, zakładając że jestem totalnym amatorem co groszem nie śmierdzi.
Jako że znalazłem trochę poradników video do LightZone to nim się na razie bawię.
K3, S 17-50, P DA55-300
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K10D, K-5IIs oraz DA 18-55 i inne