bEEf napisał/a:CytatA dlaczego uwazasz, ze miales do tego moralne prawo
Tok'Ra, czy cię naprawdę bawi robienie z siebie kretyna, gdy argumenty zapędzą w kozi róg? Już nie pierwszy raz dajesz po bandzie, rzucając końce linek do wody, by nie było odwrotu.
CytatNie akceptuje smileya po tym zdaniu
Bo w ogóle mocno papierowo te uśmiechy wyglądają. Im się bardziej Tok'Ra śmieje, tym bardziej robi się ponuro. Widocznie czerpie z tego satysfakcję. A niech ma.
alkos napisał/a:Tok'Ra napisał/a:2. Ty radzisz - skoro nie wyrabiasz zyjac na zadupiu to emigruj do cieplych krajow.
Przykry jestes.
I cfaniaczek.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
CytatTy radzisz - skoro nie wyrabiasz zyjac na zadupiu to emigruj do cieplych krajow.
CytatJakie uniki?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Tok'Ra napisał/a:Po wojnie moja rodzina zostala przez komunistow ograbiona z majatku, a czesc zostala wywieziona i zamordowana. Alkos twierdzi, ze dzieki grabiezcom mial mozliwosc skonczenia szkoly i to bylo dobre.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
bEEf napisał/a:CytatTy radzisz - skoro nie wyrabiasz zyjac na zadupiu to emigruj do cieplych krajow.
Nie przypominam sobie W Łodzi (a ciepły kraj to nie jest na pewno - o, dzisiaj padało) czeka praca na zdolnych informatyków, choćby w naszej firmie. O Warszawie, Wrocławiu, Zielonej Górze to nie wspomnę, bo to oczywiste. Jesteś dobry? Dawaj czadu.
No, ale łatwiej Ci było rzucić ciepłym krajem, bo pasował do tezy o samotnych babciach w parku.
CytatJakie uniki?
No właśnie takie.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
alkos napisał/a:Jego syn jako sekretarz partii gminnej wybudowal szkole, remize strazacka i droge w Adamowie, woj. Lubelskie.
alkos napisał/a:Przestan piepr.zyc
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
alkos napisał/a:Tok'Ra napisał/a:Po wojnie moja rodzina zostala przez komunistow ograbiona z majatku, a czesc zostala wywieziona i zamordowana. Alkos twierdzi, ze dzieki grabiezcom mial mozliwosc skonczenia szkoly i to bylo dobre.
Podczas wojny moj pradziadek zginal w komorze glodowej w oswiecimiu jako czlonek AK. Jego syn jako sekretarz partii gminnej wybudowal szkole, remize strazacka i droge w Adamowie, woj. Lubelskie. Dzieki niemu pokolenia dzieciakow mialy DUZO mniej problemowy dostep do edukacji - ja tez dziekuje "systemowi" za taka mozliwosc.
szkło w połowie pełne
Pozdrawiam
Arti
PiotruśP napisał/a:Zawsze ceniłem to forum za brak takich tematów ...
Arti napisał/a:Blagam Modow, Adminow i kogo tam jeszcze. Zamknijcie ten watek.
Bo przez takie teksty przestaje byc lewicowcem a staje sie lewakiem....
CytatBo przez takie teksty przestaje byc lewicowcem a staje sie lewakiem....
CytatDlaczego sa ludzie, ktorzy boja sie jak ognia pewnych tematow? Brak odwagi na dyskusje?
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Ten wątek wyczerpał się na trzeciej stronie. Z niezwykłą przyjemnością i przy aplauzie publiczności (PiotruśP, Arti, bEEf) zamykam.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again