matb napisał/a:Taaa... I dlatego w topie wszechczasów nie ma żadnego utworu np. Mozarta, Bacha czy Beethovena? Nie mówiąc o całej masie innych naprawdę wielkich wykonawców i kompozytorów. Ba, nawet zwykłego jazzu tam nie znajdziemy.
Taki top wszechczasów mówi tylko i wyłącznie o profilu i gustach słuchaczy tego radia.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
greentrek napisał/a:Piotra słuchało bardzo wielu [w liceum często w środy chadzałem na wagary specjalnie po to, by o 12.30 posłuchać LZ - ktoś wie o czym ten rebus?
K10D, PSE 11
Papcio
K5IIs|K5 |Metz 58 AF-1| 540FGZ | trochę szkła | LUMIX DMC-LX3 |DC-GX9 | Flexaret VII | MZ7 i inne starocie, które lubię { K1000, Zorkij, Ami 66 ...}
http://www.papcio.art.pl
CzareK
K10D, PSE 11
MixerB napisał/a:ZK140 (bez "T" !)
squonk napisał/a:140 chyba tez, ale by 4 ścieżkowy
greentrek napisał/a:Myślę że o związanie emocjonalne, by nie powiedzieć uczuciowe
Pracujesz w jednej firmie całe zawodowe życie, pół wieku, kochasz to co robisz, życia poza pracą i firmą nie widzisz; szanują cię, prawie wielbią, jesteś powszechnie utożsamiany z firmą, jesteś nią. Nagle - mówią ci że jesteś firmie zbędny, ciążysz jej...
CytatA jeśli ten papierek z napisem jest taki nieważny, to po co tak wielu młodych się za nim ugania?
zipzip napisał/a:Pamiętam, jak przed audycją Piotr Kaczkowski zazwyczaj mawiał mniej więcej tak: proszę państwa , dziś przygotowałem płytę xxx, proszę przygotować sobie taśmę o długości xxx. Ale zanim rozpoczniemy, parę sekund najgłośniejszego fragmentu. Proszę sobie teraz ustawić poziom wysterowania.. Wielokrotnie tłumaczył o co chodzi z tym wysterowaniem.
zipzip napisał/a:Ten na pokazanym wyżej jest 4-ścieżkowy, czego nie widać
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
badworm napisał/a:Jak już grzebiemy w Archeo to warto wspomnieć, że za dawnych czasów pewne radio emitowało.... programy i gry na komputery typu Atari czy Spectrum.
badworm napisał/a:Od paru lat traktuję to także jako jeden z elementów Nowego Roku
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
tref napisał/a:zipzip, jesteś nienormalny
bEEf napisał/a:Szkoda, że podałeś daty powstania zespołów, a nie utworów, co zupełnie przypadkowo cofnęło listę tak gdzieś o dekadę ;)
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:zrobiłeś podwójne sprawdzenie poprawności danych
zipzip napisał/a:Dżem - Wehikuł Czasu poprawiłem na 1992
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Gwiazdor napisał/a:To jeszcze możesz zrobić rozkład statystyczny po roku nagrania.
zipzip napisał/a:W końcu na miano czubka musiałem trochę popracować
CzareK
ok, ale co jest na osi X ?zipzip napisał/a:Ten wykres to proteza prośby
Gwiazdor napisał/a:
To jeszcze możesz zrobić rozkład statystyczny po roku nagrania.