Ż jest P... p.
zorzyk, niestety, nie potrafię ci tego wytłumaczyć . Może takie jest to pokolenie ?zorzyk napisał/a:Niech mi ktoś mądry wytłumaczy, czemu ma służyć taka wypowiedź, bo przecież atmosfery na Forum na pewno nie poprawi...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
I o to chodziło, by ktoś zaprotestował . Mam nadzieję, że "wapniak" dostanie koszulkiperl napisał/a:hej, jakie pokolenie, nie zwalajcie na pokolenie, ja jestem "podobne", ale nie podzielam zdania danpe_ !
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Ż jest P... p.
Zgadzam się. zależy od wychowania. Ale często odpowiedzią na moją uwagę, by np. nie kląć w autobusie, młodzi ludzie mówią "p*****". Za moich czasów( młodych), jak ktoś przeklął, to po reprymendzie "kulił uszy po sobie".Rzadko mi się zdarza, by ktoś w "sile wieku" tak się zachowywał.zorzyk napisał/a:Kultura obycia (dawniej się to nazywało "savoir vivre") nie zależy od wieku (pomijam osoby małoletnie, które właśnie podlegają procesowi wychowaczemu).
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Hm... delikatnie to ująłeś Parę lat temu (jadąc do pracy) reagowałem podobnie w autobusie -zwykle sytuacja się normowała. Jednak od prawie 10 lat nie używam komunikacji publicznej i, mówiąc szczerze, nie tęsknię za nią z powodów, które podałeś wyzej.argawen napisał/a:jestem troche przewrażliwiony
Ż jest P... p.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Mnie także sie to zdarza, ale w miejscu publicznym jednak trzymam język za zębami.bEEf napisał/a:W pracy np rzucam mięchem często i namiętnie - jakoś tak... to mi pasuje.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
danpe_ napisał/a:Czy niektórzy z Was mają jakąś obsesję i zapisują sobie co mi się podoba, a co nie? Bo dotychczas tylko DWIE inicjatywy mi się nie spodobały - napis na koszulkach i ta nieszczęsna domena, tych godnych pochwał inicjatyw było więcej, ale tego już niektórzy nie zapisali sobie widać. Cóż za dziwna wybiórczość, ciekawe czym podyktowana.
argawen napisał/a:Może takie jest to pokolenie ?
K10D i szklarnia
K1000
ME Super
... i kilka innych przydatnych zabaweczek
To tez możliwe, takich zawsze widać.Litol napisał/a:Sa poprostu tacy, co zawsze sa na nie i maja wszystko i wszystkich w d... i to niezalenie od wieku
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Cytatstaram się wspominać coś o raku (generalnie mając na myśli to, że "życzę" takim ludziom raka) itp... bo skoro ludzie nie potrafią być kulturalni wobec mnie, i niszczyć mi zdrowie, dlaczego ja mam im grzecznie zwracać uwagę?
"Living is easy with eyes closed"
Cytat'mam w d.... co kto sądzi o mnie/o moich poglądach/moich zdjeciach/itp. itd. '
perl napisał/a:generalnie mając na myśli to, że "życzę" takim ludziom raka
perl napisał/a:a co do komunikacji miejskiej... to mnie denerwują palacze na przystankach... bardzo denerwują... nie mają ni grosza kultury... zwłaszcza ci którzy jarają pod wiatą :/ a już nie mówie w czasie deszczu....:/ jak się tłum gromadzi pod wiatą i nie ma miejsca żeby się przesunąć...
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
zorzyk napisał/a:'mam w d.... co kto sądzi o mnie/o moich poglądach/moich zdjeciach/itp. itd. '
Niech mi ktoś mądry wytłumaczy, czemu ma służyć taka wypowiedź,
k10d i k-7
kit, DA50-135/2.8, Tamron 90/2.8, Sigma 24/1.8, Sigma 70-300/4-5.6 APO
Cytat"mam w d.... co kto sądzi o mnie/o moich poglądach/moich zdjeciach/itp. itd. "
zorzyk napisał/a:Po prostu piszący powinien inaczej sformułować swoje myśli - powiedzmy - bardziej literacko. Arogancja na piśmie jest nie do zaakceptowania.
Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com
Ż jest P... p.
Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com