ME Super
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
ME Super
słabo szukałeś Trzeba szukać pod "Flektogon 2,8/20"krzychu1979 napisał/a:nie znalazłem opinii na temat tego szkła.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:słabo szukałeś Trzeba szukać pod "Flektogon 2,8/20"krzychu1979 napisał/a:nie znalazłem opinii na temat tego szkła.
ME Super
ME Super
Dużo różności
ME Super
krzychu1979 napisał/a:Tak jak pisałem, nie miałem tych obiektywów, nie brałem pod uwagę mocowania. Obiektyw o którym mowa był przyczepiony do mz-sa więc nie zawracałem sobie tym głowy. Faktem jest, że napis podbija cenę.
Prakticant napisał/a:(...)
-----krzychu1979 napisał/a:Tak jak pisałem, nie miałem tych obiektywów, nie brałem pod uwagę mocowania. Obiektyw o którym mowa był przyczepiony do mz-sa więc nie zawracałem sobie tym głowy. Faktem jest, że napis podbija cenę.
galex https://500px.com/galex2
Pentax K-30+ kit Xenon
Pentax SMC- DA 35/2,4 AL
Pentax SMC-A 35-70/3.5-4.5
Chinon 1,7/50
oraz z przejściówką LOMO:
Sonnar 135/3,5, Sonnar 180/2,8