SaN
Jarek Dabrowski napisał/a:Żaba, a po co z takim klocem?
Jarek Dabrowski napisał/a:Dla mnie główną ideą m4/3 są małe rozmiary (małe korpusy + naleśniki).
Jarek Dabrowski napisał/a:EM5 z 12-40/2.8 nie będzie jakoś znacząco mniejsze/lżejsze od K-5II z 16-45/4 (obiektyw najbardziej pasujący zakresem i światłem).
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Jak to światło nie, a DOF tak? Na co jeszcze ważnego oprócz DOF wpływa światło?Żaba napisał/a:Nie porównywałbym Pentaxa 16-40/4 do 12-40/2.8, (zakres tak, światło absolutnie nie! DOF tak)
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Jarek Dabrowski napisał/a:a czas można zostawić ten sam zmieniając ISO, czyż nie?
zapewne. Poza tym Jarku, jak pisałem tu przecież można zmieniać szkła, żaden problem podpiąć coś innego.Jarek Dabrowski napisał/a:Po prostu gdzie indziej stawiasz granicę poręczności i lekkości.
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Olympus sklep napisał/a:Kup aparat Olympus E-M5 (body lub zestaw) w oficjalnym sklepie Olympus
Online, a w prezencie do aparatu otrzymasz uchwyt zasilający HLD-6.