X-T1
puch24 napisał/a:To nie wiedziałeś, że wstydem jest posiadanie jakiegokolwiek sprzętu Samsunga, nawet lodówki, nie mówiąc już o telefonie, komputerze czy sprzęcie foto, a niektórym słowo "Samsung" jedynie z obrzydzeniem przechodzi przez gardło albo klawiaturę?
Cytat
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:Problem jest taki, że wszystkie piaskownice do kogoś już należą, berbeciom nie chce się zbudować swojej, bo łatwiej znosić psie kupy do dobrze utrzymanej cudzej piaskownicy niż dbać o swoją - bo mogłoby się okazać że oprócz wiatru to nikt inny nie chce tam zaglądać i nie byłoby z kim mierzyć się na długość grabek i głębokość wiaderka.
puch24 napisał/a:
Hejtowanie Samsunga po prostu jest modne, a być może jest też metodą na dowartościowanie się na zasadzie przynależności do grupy "wtajemniczonych", którzy potrafią rozpoznać "szajs".
Podobnie było (czy jest) z masowym hejtowaniem sprzętu fotograficznego Sony.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
komisarz_ryba napisał/a:Siedza sobie w temacie ludzie i rozmawiaja o samsungu w temacie samsung
komisarz_ryba napisał/a:Frustraci musza gdzies wyladowac swoje emocje.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Mamy jakiś dział na forum, coby można legalnie kolorowym nawtykać ? Bo ja też chętny jestem. Paru mi podpadło już dawniej.komisarz_ryba napisał/a:A opiszon nie zasluguje na to, zeby byc moderatorem. Moze miesiac zakazu pisania w tej sekcji forum odzwycaji go od takich zachowan, chociaz watpie.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Nie dam rady. Przyzwyczajenie zbyt silne. Do NX-a też mnie nie ciągnie, bo po co mi kolejny hiperniszowy system.wuzet napisał/a:nie używaj polskich znaków, dużych liter
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Dada napisał/a:kolejny hiperniszowy system
SaN
Ja chcę być normalny i dlatego chyba się pozbędę całego systemu nx. Tylko proszę, doradzcie mi co mam w zamian kupić? Aparat, żeby miał aps-c, wizjer i dobrą ergonomię. Obiektywy konieczne to 16 mm, 30 mm przy f minimum 2 i jakieś tele, wystarczy 50-200 mm. Żebym tak zmieścił się w 2 tysiączkach. Proszę o propozycję od właścicieli innych systemów. Systemik może być używany.opiszon napisał/a:Doprowadziliśmy do wyhodowania nadmiaru trolli samsungowych. Ale mam nadzieję że jeszcze trochę i problem się skończy - ku uciesze normalnych użytkowników.
mrawi napisał/a:Ja chcę być normalny i dlatego chyba się pozbędę całego systemu nx. Tylko proszę, doradzcie mi co mam w zamian kupić? Aparat, żeby miał aps-c, wizjer i dobrą ergonomię. Obiektywy konieczne to 16 mm, 30 mm przy f minimum 2 i jakieś tele, wystarczy 50-200 mm. Żebym tak zmieścił się w 2 tysiączkach.
X-T1
SaN
puch24 napisał/a:mogą być używane
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
SaN
X-T1