Atimis napisał/a:według mnie jak na 2659 fotografii to chyba jury słabo tego street'a znalazło...
SlicaR napisał/a:mocno słabo
nie ma mnie w internecie
SlicaR napisał/a:2. O dowolnie wybranej połowie historii decyduje większość a nie "znaleziony ktoś komu się nie podoba" (znowu próbuję Ci zasugerować, że zdania mogą być podzielone)
Aparaty szczęścia nie dają...
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
CytatPrace fotografów oceniło jury w składzie: Joanna Kinowska, kuratorka, Monika Chmielarz, fotoedytorka magazynu BLOW, Krzysztof Candrowicz, dyrektor Fotofestiwalu w Łodzi, Maciej Dakowicz, fotograf, Tomasz Kulbowski, fotograf, Maciek Nabrdalik, fotograf, agencja VII, Erik Vroons, redaktor naczelny GUP Magazine (NL), Wojtek Wieteska, fotograf.
"W sztuce może być coś dobrze zrobione albo źle, nic więcej." Stanisław Lem
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
CytatTo ironia? :)
"W sztuce może być coś dobrze zrobione albo źle, nic więcej." Stanisław Lem
CytatFotografia uliczna przestała się karmić wirtuozerskimi kompozycjami, które tak bawiły oko, a idzie w znacznie ciekawszym kierunku: niedopowiedzenia, emocji, nieoczywistości. Fotografujący rzucają znacznie większe wyzwanie widzowi.
nie ma mnie w internecie
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Więcej fotografii w ulicznej fotografii!
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką