"Living is easy with eyes closed"
Ż jest P... p.
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Żaden producent aparatów, nie ważne jak bardzo go lubisz, da Ci Mercedesa w cenie Skody, aby posłużyć się analogią samochodową. To jest po prostu niemożliwe w aparacie dla początkijących. To jest ten pwód, który powoduje, że Pentax K100D jest tak bardzo wartościowy. On ma wszystko to, co ma konkurencja, a w pewnych aspektach więcej, nawet jeśli konkurencja może mieć więcej wabików na tych, co kupują swoją pierwszą cyfrową lustrzankę (...)".
JN napisał/a:moim zdaniem trzeba utworzyc temat, gdzie mozna bedzie je dodawac, a potem admin.moderator bedzie je umieszczać w nieedytowalnym topiku
Ż jest P... p.
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:to może tylko wtedy, gdy wra się "strzałką w lewo" i głosuje ponownie
JN napisał/a:TAK dla MODEROWANEGO i NIEEDYTOWALNEGO topiku z testami
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
k-r, Program A
SMC Pentax: M 28 2.8, M 40 2.8, M 50/4 Macro, M 100/4 Macro, M 135 3.5, K 300 F4, DA 18-55 f/3.5-5.6, F 1:4-5.6 35-80, FA 28-200 mm 1:3.8-5.6 AL (IF)
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:A może by tak w tym roku skoczyć na urlop do Szwecji?
Zobaczyć piękne jeziora.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
sołtys napisał/a:to ja już wiem dlaczego Michu jest pierwszy na liście "najaktywniejszych użytkowników"
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę