squonk  Dołączył: 01 Wrz 2008
Plecak Kata po naprawie..:-)
Niedawno w moim dużym plecaczku Katy 3N1-35L wypruła się szlufka do mocowania statywowego (taki a'la woreczek, ale potrafił utrzymać duży statyw Gitzo z głowicą). Jako że plecaczek na gwarancji, wysłałem do sklepu w którym go kupowałem. Sprawa reklamacji załatwiona super, bo w ramach naprawy mam wymieniony plecak na nowy, ale już z logiem Manfrotto - z przyczyn oczywistych..

Plecak niby ten sam, ale już spadochronowe uchwyty do suwaków zostały tylko od 3 dużych komór.. reszta już ma zwykłe uchwyty...Niby drobiazg, ale.

Polluks  Dołączył: 09 Kwi 2014
W związku z tym że mam upatrzony ten plecak, chciałbym się dowiedzieć jak się sprawuje? Lepszy niż Kata? Może bez różnicy?
Z góry dziękuję za pomoc.

Międzyczasie kupiłem inny już od Manfrotto, w/w nie używałem już (mam nówkę), wraz z innymi jeszcze dwoma plecakami będę w/w też sprzedawała (bo mi się 4 plecaki w domu zrobiły ....).

Polluks  Dołączył: 09 Kwi 2014
Rozumiem sugestię... Skoro kupiłeś kolejny tej firmy to znacz że dobre produkty.

Tak :-) Jedną Manfrotkę zostawiam :-) Drugą sprzedaję, pozostałe to Vanguard oraz Pacsafe :-)

Skocz do: