Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
KonradR100 napisał/a:...
Pentax K5II
Chyba że styki i sprężynki mu wystartują w stratosferę.Sid Gotama napisał/a:Wykręcenie bagnetu to pięć śrubek:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=41492
W metalowym jest to proste więc i w tym nie powinno być problemów.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Nieostra wizja, fonii brak!!!
Zapolskiej dokładnie.Nieostry napisał/a:(obecnie ul. Bronowicka)
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
No to uwzględniając koszty przesyłki szkoda zachodu.Kot72 napisał/a:ZbyszekB, na 99.9 % to Dal 18-55 .
Dada napisał/a:
Nieostry napisał/a:
(obecnie ul. Bronowicka)
Zapolskiej dokładnie.
Nieostra wizja, fonii brak!!!
KonradR100 napisał/a:...
Pentax K5II
Co miałeś konkretnie na myśli ?Grzechotnik napisał/a:Jak trzeba to znajdzie się kilka metalowych bagnetów więc można to przełożyć.
KonradR100 napisał/a:Ok , tak myślałem że pewnie masz na myśli używane bagnety ...
KonradR100 napisał/a:...I co miałbym zrobić już po rozkręceniu, szukać nowego mocowania i wymienić ?
Pentax K5II
Grzechotnik napisał/a:Jak trzeba to znajdzie się kilka metalowych bagnetów więc można to przełożyć.
K-r, 16/2, 35/2, 105/2.5 i z rzadka inne...
Acer napisał/a:... później powędrował on do kolegi Sid Gotama. Teraz mam w szufladzie DA i DAL ale nie chce mi się tego drugiego rozbierać dla sprawdzenia
Pentax K5II
Sid Gotama napisał/a:By wymienić bagnet, co chyba oczywiste potrzebował by bagnet wraz z tą plastikową wstawką izolującą styki.
K-r, 16/2, 35/2, 105/2.5 i z rzadka inne...