Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
X-T1
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
mam w pogardzie banki z oddziałami czynnymi w weekendy i do późnych godzin gdzie i tak nikt nie przychodziMarWoj napisał/a:Dodatkowo w soboty mam oddział czynny do godz. 20ej - dla mnie to największy plus, że nie muszę brać urlopu, by załatwić pilną sprawę w banku czynnym .....9-17ta, a ja wracam po pracy ok. 18ej.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Zmień pracę! Bank nie jest po to, żeby ułatwiać Ci życie. Bank, tak jak urzędy, pracuje w godzinach pracy zwykłych śmiertelników. Przyjmowanie interesantów w czasie, gdy ciałem są w innym miejscu ma tę zaletę, że nie trzeba ich obsługiwać. To niezaprzeczalne ułatwienie, wszak wiadomo, że praca z ludźmi jest najtrudniejsza. Oszczędzają zatem nasze pieniądze (ktorymi obracają lub ktore mają z podatków), ponieważ nie muszą inwestować w szkolenia z podnoszenia jakości obsługi marudnego petenta. A jeśli inwestują w takie szkolenia, to nazywa się to wspieranie gospodarki, innowacyjność lub podnoszenie kultury. Wszak bowiem płacą jakiejś znajomej firmie za to, że jakiś jej znajomy pracownik naświetli w sposób klarowny, iż petentowi trzeba przyznawać rację i robić swoje lub w ramach alternatywy robić swoje nie przyznając racji. Poza tym wartością dodaną takich szkoleń są skrypty prowadzenia rozmów z odpowiedziami wymijającymi na dowolnie zadane pytanie oraz pytania odwracające każdą odpowiedż petenta. Bogactwo słowotwórczo-intelektualne jest niezaprzeczalne.Cytatby załatwić pilną sprawę w banku czynnym .....9-17ta, a ja wracam po pracy ok. 18ej.
Kiepska fucha. Narobisz się, podczas analizy procesów wszystkie działy cię wyśmiewają, bo się kręcisz i dopytujesz o coś, co ma ludziom ułatwić użytkowanie, a na koniec projektant zrobi swoje, programista zakoduje bez dokumentacji po swojemu, a użytkownicy przypomną sobie, że jednak ważne było jak odpowiedzą na twoje brzmiące głupawo pytanie, bo teraz się tego nie da używać.opiszon napisał/a:Gdybym mógł zatrudniłbym ciebie jako analityka
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
w bankach też pracują zwykli śmiertelnicytref napisał/a:. Bank, tak jak urzędy, pracuje w godzinach pracy zwykłych śmiertelników
opiszon napisał/a:w bankach też pracują zwykli śmiertelnicy
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Ależ oczywiście, że tak. Kontrolerzy lotów też są normalnymi ludźmi, lekarze, kierowcy ztm, itd... Po prostu trzeba płacić za pracę zmianowąCytatw bankach też pracują zwykli śmiertelnicy
węzeł gordyjski nie do rozwiązania
o, nie wiedziałem. Czyli muszę pociągnąć moją analizę do przyszłego rokuopiszon napisał/a:W przyszłym roku ma być wdrażana dyrektywa Unijna w sprawie obowiązkowego darmowego konta z darmowymi usługami
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
albo i do 2017 - żeby wszystkie banki miały wdrożoną dyrektywę - pewnie się będą ociągaćtref napisał/a:Czyli muszę pociągnąć moją analizę do przyszłego roku
opiszon napisał/a:mam w pogardzie banki z oddziałami czynnymi w weekendy i do późnych godzin gdzie i tak nikt nie przychodzi
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki