Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Sprzętu kupa a i tak du...a
Rafi napisał/a:Bo errorów ten nie popełnia, kto pikseli nie obrabia
fuen napisał/a:TYm razem prawie wysłałem, ale...
Zasugerowałem się tym, że to była druga dekada lipca i że dochodziła 21 (o ile data i czas były poprawnie ustawione), czyli mogło być kilka minut po zachodzie...
kaSetka z zabawkami
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:wersja autorska (wiem - nie powinienem i głupio zabrzmi) jakoś budzi moje wątpliwości co do "prawdziwości" obróbki w porównaniu za stanem "rzeczywistym" ...
CytatJa zrobiłem to tak (z tym, że rzecz jasna nie stosowałem ograniczeń regulaminowych tej zabawy i jest to crop, ale oryginał gdzieś się właśnie był zapodział ):
„Gdybym potrafił opowiedzieć historie słowami, nie musiałbym dźwigać aparatu…” Lewis W.Hine
K-3: S 18-35 f1,8 A; S 17-50 f2,8; S 50-150 f2,8; DA 50 f1,8; DA 35 f2,4; P 18-135 WR,...
www.michfoto.pl