Sid Gotama napisał/a:Te z ostatnie fotografie to zdjęcia z linku (nie moje) ale pod koniec tygodnia podejmę jeszcze jedną próbę.
Co do mleczka... to właśnie ono zepsuło efekt i musiałem powtórzyć polerowanie pastą do zębów
Sprzedam Pentax K-3 w komplecie SiGMA 17-70 OS HSM i Pentax 55-300 DA ED
komtur napisał/a:To może jednak wariant podany przez RPM? Będzie nowe, a cena wydaje się też bardzo sensowna
Pentax K5II
Sid Gotama napisał/a:Później polerowałem wiertarką modelarską
Sprzedam Pentax K-3 w komplecie SiGMA 17-70 OS HSM i Pentax 55-300 DA ED
dzidzi napisał/a:Sid Gotama napisał/a:Później polerowałem wiertarką modelarską
Kończymy temat Pan Skłodowy, wiertarka modelarska ma chyba 12000obnm, zawsze zamgli czy przy topi plastik.
Pentax K5II
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Nie przesadzaj. Wiedzy nigdy za wiele.Jaśśśko napisał/a:nadbudowałem prosty wątek przepraszam,
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pentax K5II
Jaśśśko napisał/a:Gratuluję, skomplikowana operacja, świetnie że udana . A jak z obrazem, widocznością, wszystko ok?
Pentax K5II
Sid Gotama napisał/a:rzyznam że nieco zaintrygowała mnie rada jednego z kolegów, czyli pomalowanie wizjera lakierem, no ale to może sprawdzę kiedy indziej.
zipzip napisał/a:Sid Gotama napisał/a:rzyznam że nieco zaintrygowała mnie rada jednego z kolegów, czyli pomalowanie wizjera lakierem, no ale to może sprawdzę kiedy indziej.
Ten eksperyment, to może jak Twój aparat przejdzie do działu "muzeum"
Pozdrowieni Krzysztof
rider_85 napisał/a:zipzip napisał/a:Sid Gotama napisał/a:rzyznam że nieco zaintrygowała mnie rada jednego z kolegów, czyli pomalowanie wizjera lakierem, no ale to może sprawdzę kiedy indziej.
Ten eksperyment, to może jak Twój aparat przejdzie do działu "muzeum"
Pozdrowieni Krzysztof
Jak by został porządnie przygotowany drobnym papierem i pomalowany lakierem bezbarwnym - oczywiście pistoletem, ewentualnie sprayem, to ma sporą szansę na sukces.
Pentax K5II
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
rey napisał/a:Czy w Limitowanych i gwiazdkach są jakieś szklane/mineralne soczewki?