Ekajana napisał/a:Czy coś tu jest spierniczone?
Fuji x100, X-Pro1 + XF 18/2 + XF 35/2, Nikon N90s (aka F90x) + 50/1.8D
szybkiparowoz napisał/a:Niemożliwe! Samsungi się nie psują.
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017
kerad napisał/a:Mój GX-1S ma się dobrze i nadal robi zdjęcia
Królestwo za jedno zdjęcie! @czarnobialestudio
Jeden aparat 2017
kojut napisał/a:Ostatnio wyczytałem, że inni producenci sprzętu foto płacili Samsungowi wielkie pieniądze aby ten przestał produkować swoje aparaty i obiektywy i jak najszybciej wycofał najlepszą puszkę apsc na świecie, z ofert sprzedaży. A popyt na ten aparat jest ogromny i schodzi jak świeże bułeczki. Ciekawe czy serwisanci dostali jakieś puszki i czy niedługo doczekamy się odpowiednich ofert w cenie, jaką przeciętny Kowalski jest w stanie wyłożyć (circa 250zł).
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
mrawi napisał/a:To wyobraźmy sobie, że nagle aparaty NX1 pokazują się w cenie 2500-3000 zł. Co się dzieje?
mrawi napisał/a:Samsung aparatami NX1 i NX500 poszedł za bardzo do przodu wobec innych.
Jeden aparat 2017
Jeśli nx'y nadal będą produkowane, a tylko dystrybucja będzie ograniczona to niedługo NX1 będziemy kupować właśnie za równowartość 2500-3000 zł.kojut napisał/a:Budzisz się?
Czy zlikwidował to się zobaczy. I może jeszcze z braku klientów?kojut napisał/a:Tak bardzo, że aż musiał zlikwidować dział NX...
mrawi napisał/a:Jeśli nx'y nadal będą produkowane, a tylko dystrybucja będzie ograniczona to niedługo NX1 będziemy kupować właśnie za równowartość 2500-3000 zł.kojut napisał/a:Budzisz się?Czy zlikwidował to się zobaczy. I może jeszcze z braku klientów?kojut napisał/a:Tak bardzo, że aż musiał zlikwidować dział NX...![]()
Jeden aparat 2017
Jeden aparat 2017