pi.wa
K5II/K5//MZS/ + zabawki
www.zelaznastudio.pl
Database backup in progress please wait few seconds.
gator napisał/a:...firma kogucki z Chorzowa pewnie i tak by go wyslala do Piotra, a trwalo by to znacznie dluzej, a tak zalatwisz to sam, i duzo szybciej - i po co tak od razu komus opiniie psuć ?
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
Bo zasranym obowiązkiem sprzedawcy jest przyjąć towar do reklamacji. Tyle na temat. Nie ważne, czy będzie szybciej. Jeżeli pi.wa kupował w Chorzowie, to sprzedawca powinien przyjąć bez zbędnych ceregieli.gator napisał/a:a tak zalatwisz to sam, i duzo szybciej - i po co tak od razu komus opiniie psuć ?
Hm...a Piotr z Astera jest serwisem Pentaxa ?gator napisał/a:z Chorzowa pewnie i tak by go wyslala do Piotra
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
gator napisał/a:pi.wa: firma kogucki z Chorzowa pewnie i tak by go wyslala do Piotra, a trwalo by to znacznie dluzej, a tak zalatwisz to sam, i duzo szybciej - i po co tak od razu komus opiniie psuć ?
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Cytatzasranym obowiązkiem sprzedawcy jest przyjąć towar do reklamacji
CytatPracujesz tam?
Cytatchyba nie zrozumieliście żartu - Panowie na A
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Pozdrawiam
Michał
Manfrotto055XProB+804RC2
trzeba było dać to na końcu wypowiedzi. Ale jak napisał Dancer, to zbyt drogie szkło, by sobie żartować.gator napisał/a:A to ze żart/farsa nie został zrozumiany to przepraszam Dancer-a, alkosa, argawena i innych
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Cytati po co tak od razu komus opiniie psuć ?
gator napisał/a:wracając do mojego "żartu" to nie wiem czy jest do konca taki głupi, gdyz wydaje mi sie ze napewno szybciej bedzie przekazac szklo osobiscie do serwisu w w-wie, niz meczyc sie z firmą kogucik
Pozdrawiam
Michał
Manfrotto055XProB+804RC2
pi.wa
K5II/K5//MZS/ + zabawki
www.zelaznastudio.pl
Powiedzmy miesiąc, w dodatku pewnie dostaniesz nowe szkło.pi.wa napisał/a:A mial ktos z was doczynienia z serwisem Apollo i owymi 2 tygodniami????
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Akurat w gwarancji Pentaxa jest: 2 tygodnie.matb napisał/a:bo nie ma terminu określonego jednoznacznie, w jakim ma zostać naprawa wykonana!
pewnie ,że ma. Ale sprzedawca decyduje na co się zgadza. Czy na wymianę, czy na naprawę.matb napisał/a:tylko żądaj wymiany BO MASZ DO TEGO PRAWO!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!