Nie wiadomo co on z tym robił.tref napisał/a:użytkowania może ?Przem77 napisał/a:po miesiącu urzytkowania
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
pi.wa
K5II/K5//MZS/ + zabawki
www.zelaznastudio.pl
Właśnie, to świadczy o klasie sklepu.pi.wa napisał/a:sytuacje sklep moze rozwiazac na korzysc klienta bez start wlasnych (ale z odrobina wysilku umyslowego i fizycznego)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Cytatpowinienes sie cieszyc ze sprawdzili przed wyslaniem czy karta prawidlowo dziala... Niewdziecznik heh
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
Database backup in progress please wait few seconds.
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
screwdriver napisał/a:Można by stworzyć wątek z opiniami o sklepach w których kupowaliśmy
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
gator napisał/a:Ja jestem jak najbardziej za rankingiem fajne/niefajne. I wydaje mi sie powinno sie zrobic taki ranking aby przestrzec innych przed sklepami typu kogucik z Chorzowa.
Panie Przem77 to czy sklep zasluguje na miano kogucika czy nie, to sam pokazuje swoim dzialaniem. Jezeli taka "firma" jak pi.wa oraz H.M. mieli klopoty ze sklepem, to bez powodu by o tym nie pisali. Jest wolny rynek i zasada jest prosta: jezeli sklep kladzie lage na klienta, to klientk ladzie lage na sklep. Sklep pada i mamy wolny rynek.
Pewnie, że można. Bo o firmie świadczy najsłabsze ogniwo, nie najlepsze.Robert napisał/a:tymczasem w najlepszym miejscu można trafić na słabego pracownika i zostać źle potraktowanym, niestety tak bywa i nie tylko w naszym kraju ale nie jest to powód by wieszać psy na całej firmie
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Database backup in progress please wait few seconds.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
gator napisał/a:Robert okreslenia nie sa zbyt mocne, gdyz nie bez przyczyny juz dwie osoby na forum zawiodly sie na tym sklepie - uwazasz ze wysylanie komus karty SD ze zdjeciami jest powazne, i pewnie mi jeszcze napiszesz ze to ta sama osoba obslugiwala pi.we ?
gator napisał/a:Pozatym jezeli nadal uwazasz ze to zbyt mocne okreslenie to proponuje Ci jeszcze poczytac opinie na temat tego sklepu w necie (skapiec itp.) niestety nie wszystkie sa tak kolorowe jak piszesz.
gator napisał/a:Ja osobiscie uwazam, ze jezeli mialbym kupic cos w takim sklepie to wolałbym doplacic 100zl i miec pewnosc ze bede normalnie traktowany a nie jak buc.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
Ż jest P... p.
perl napisał/a:Robert, powyższe dwa przykłady mówią same za siebie.
Nie jestem wybitnie >anty< ale skoro 2 osoby z tego forum nie były zadowolone z zakupów - pierwsza z jakości obsługi, druga z wysłanego towaru - to chyba świadczy o tym że 20 lat na rynku spowodowało że czują się zbyt pewni siebie i wiedzą że klienta nie stracą, nawet przez kilka głupich 'występków'.
Kiedyś jak pracowałem 'na black' w pewnej firmie z branży informatycznej to wpajano mi znaną zasadę - że jeden niezadowolony klient to utrata trzech.
Kto nie zna, to brzmi to mniej więcej tak, że jedna niezadowolona osoba mówi dwóm kolejnym, np. znajomym, żeby unikać tego miejsca.
Co do tej firmy moge powiedzieć że jest mi znana z Allegro i nawet skłania(łe)m się żeby coś tam w przyszłości kupić, z racji tego że to chyba jedyny sklep na Śląsku który ma w ofercie tyle sprzętu (nie wliczając MediaMarktów i Saturnów)