K10D | MZ-5n | MZ-M
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Electrical engineers do it with less resistance ;)
Tam właśnie kupione, tyle że wybrałem odbiór piechotą. Paczkomat mam w zasięgu piechura. Do Baltrade musiałbym zaś fatygować oddziały zmechanizowane.skaarj napisał/a:To nie lepiej było Tobie do Baltrade podjechać?
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Pozdrawiam
Tomek B.
K-3, K-r, Practica MTL3 i trochę szkła
U mnie to może potrwać kilka lat...CytatPo kilkunastu ładowaniach
espresso napisał/a:Enelopy są przereklamowane. Szczególnie czarne. https://fotoblogia.pl/11922,akumulatory-z-ikei-szybsze-niz-profesjonalne-eneloopy-to-niemozliwe-a-jednak
Pentax K5II
espresso napisał/a:Enelopy są przereklamowane. Szczególnie czarne.
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
Prawdą jest, że IKEA potrafi zaoferować produkt wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie. Efekt skali. Ja natomiast mam w tej chwili trzy komplety. Dwa zestawy białych o nieznanej przeszłości, po kilkudniowym odświeżaniu w ładowarce oraz jeden zestaw czarnych "nówek". Zobaczymy jak mi się będą sprawować - no i czy wszystkie one nie przeżyją mojego Kiksa?espresso napisał/a:akumulatory-z-ikei-szybsze-niz-
K-1, KP, KS kilka MZ-ek trochę słoiczków.
Cytatbiałe są wyraźnie bardziej żywotne, czarne już nie żyją.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
yashicafx3 napisał/a:LADDY z Ikei w Metzu 54 śmigają jak eneloopy bez różnicy dodatkowo młody katuje je w padzie do ps i trzymają jak ta lala
Pentax K5II
brak
W pierwszej chwili szok, co ja kupiłem?! Ale przecież to jest na... niech przeliczę... 40 lat focenia, przynajmniejbakulik napisał/a:2100 cykli ładowania dla białych i 500 dla czarnych
Allegro. To się nazywa Allegro. Używanie nazw własnych nie jest zabronione na forum.mrnobody1 napisał/a:all(itd)
brak
bakulik napisał/a:Co się zgadza z danymi producenta: 2100 cykli ładowania dla białych i 500 dla czarnych.
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
Pentax K5II