Ż jest P... p.
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Ż jest P... p.
nikon, fufu, oly
zorzyk napisał/a:mój DS (z drugiej ręki) pochodzi z Aster-Foto...
Ż jest P... p.
ttb napisał/a:pewnie i szybko kupisz w mm. widzialem w szczecinie wiec w poznaniu tez pewnie jest. cena tak ponad 2800. jesli wezmiesz na raty 0% to mysle, ze cena jest bardzo fajna
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Maciek napisał/a:ttb napisał/a:pewnie i szybko kupisz w mm. widzialem w szczecinie wiec w poznaniu tez pewnie jest. cena tak ponad 2800. jesli wezmiesz na raty 0% to mysle, ze cena jest bardzo fajna
Hmmm, za 50 złotych więcej (myślałem, że różnica będzie większa) to w sumie można będzie pomyśleć - przynajniej będziemy od razu wiedzieć czy jest na stanie. Jutro przedzwonię do poznańskich fili sklepu dla idiotów i wybadam kweestię dostępności i ceny. Dzięki!
Pozdrawiam
-szu-
Pozdrawiam
sebostek napisał/a:do posiadaczy (znających) K100D jak przedstawia się sprawa z wżykiem spustowym? chodzi mi o to jakiego typu jest gniazdo w korpysie? może na mini jack?
Pozdrawiam
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
"Living is easy with eyes closed"
stopka
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Spinner napisał/a:Skoro do KM D5D przypinaja gripy od bodajze EOSa 300 to...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
stopka