FraZa napisał/a:zdaję sobie sprawę z mozliwości stosowania krótszych szasów przy jasnych obiektywach, to oczywiste, choć przy antyszejkach ten argument maleje. Zastanawia mnie tylko dlaczego jest az tak duża różnica cenowa pomiędzy jaśniejszymi i ciemniejszymi obiektywami?
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
Jarek Dabrowski napisał/a:To ja tylko powiem, że ten SMC-A* 135/1.8 widziałem dwa razy w przeciągu ostatnich trzech lat na ebay.com - w sumie dwa razy więcej niż Yeti... za każdym razem schodził grubo powyżej $1000.
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
gebi napisał/a:Jarek Dabrowski napisał/a:To ja tylko powiem, że ten SMC-A* 135/1.8 widziałem dwa razy w przeciągu ostatnich trzech lat na ebay.com - w sumie dwa razy więcej niż Yeti... za każdym razem schodził grubo powyżej $1000.
To chyba jest Twój szczęśliwy dzień bo możesz go zobaczyć dwa razy, jest jeszcze jedna aukcja, kończąca się za dwa dni tylko, że sam SMC A* 135/1:1.8 ma cenę 850euro, a kup teraz 1000euro
gebi napisał/a:
A z innej beczki - widziałeś Yeti A gdzie zdjęcia