*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Racja. Tak to wygląda.bbartlomiej napisał/a:Z E-M1X problemem jest to, że prosić o 3000$ za taki korpus (...) to zwyczajnie robienie z ludzi idiotów.
CytatCanon EOS RP w naszych rękach
14 lutego 2019
Maciej Latałło
Canon była czwartą firmą (po Sony, Leice i Nikonie), która wypuściła na rynek pełnoklatkowego, cyfrowego bezlusterkowca z autofokusem. EOS R, bo o nim mowa, nie był wprawdzie modelem klasy profesjonalnej, to jednak jest on adresowany do zaawansowanego użytkownika. Dość wysoka cena spowodowała, że wejście w system EOS RF do tanich nie należy, w związku z tym powstała potrzeba, by pojawił się model tańszy względem pierwszej R-ki. Dzisiejsza premiera EOS-a RP ma stanowić próbę wejścia na nieco niższą półkę rynku, głównie za sprawą korzystnej ceny.
K10D i graty: DA*16-50 | FA50 | DA*50-135 | S10-20 3.5
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Wygląd jest wadą? I słusznie, w końcu chodzi o sprzęt do realizowania jakichś tam zadań na polu estetyki.Żaba napisał/a:kurde naprawdę jest brzydki (i dla mnie jest to pewna wada)
MF , FF , APS-C
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
foto napisał/a:Porównanie systemowe,
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Rivelv napisał/a:foto, aż poczułem pewną dumę z tego co sam posiadam :)
i nie musiałem wydawać wielu monet na canona :)
MF , FF , APS-C
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
plwk napisał/a:To materiał naszego forumowicza od dwóch lat.
Rivelv napisał/a:ja mam k70 akurat :)
MF , FF , APS-C
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
foto napisał/a:Myślę, że niejedna osoba oglądająca ten materiał która kupiła Canona i wydała znaczną ilość złociszy może dostać drgawek
Jak dał radę podesłać, to chyba nie miał aż tak źle z tymi drgawkami?foto napisał/a:Podesłał mi dziś ten filmik mój serdeczny kolega co ma 6D
Ryszard napisał/a:foto napisał/a:Myślę, że niejedna osoba oglądająca ten materiał która kupiła Canona i wydała znaczną ilość złociszy może dostać drgawekJak dał radę podesłać, to chyba nie miał aż tak źle z tymi drgawkami?foto napisał/a:Podesłał mi dziś ten filmik mój serdeczny kolega co ma 6D
MF , FF , APS-C