K100D + kit + HD DA 55-300 ED WR + Pentax 50/1,7
Ganz napisał/a:[...]nawet posiada wygodniejszy podczas wchodzenia system asekuracji....
Ganz napisał/a:ale po tylu latach w branży jakoś mi entuzjazm przygasł
Pozdrawiam
Arti
dukkha samudayo ariya sacca
Ż jest P... p.
mam kłopoty ze zrozumieniem, sensu tez nie dostrzegamVi.The.Q napisał/a:Da sie życ bez tego co komuś rzeszkadza, ale ludzie wolą uprawiać hipokryzję
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
dukkha samudayo ariya sacca
zorzyk napisał/a:Czyżby ekologia miała podzielić los polityki na Forum?
zorzyk napisał/a:Dyskutantów prosze o zachowanie dystansu i wyważone opinie.
Pozdrawiam
Arti
Dokładnie to samo miałem na myśli, pisząc o samochodach.Vi.The.Q napisał/a:patrz komórka, ktoś korzysta a narzeka że mu maszt stawiają. A da się żyć bez tego, jednak toś woli zamiast coś zmieniać od siebie narzeka na maszt, taki przykład ogólny
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:A znam takiego jednego, co by pewnie wolał w kolorze zółtym
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
emigrant napisał/a:Możemy co najwyżej podyskutować na temat ich wyglądu.
Pozdrawiam
Arti
babylock napisał/a:To w moim mieście modny temat bo wstrzymano budowę jednej z takich anten na osiedlu mieszkaniowym.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Zupełny [OT], ale nam tepsa chciała postawić słup na środku trawnika, naprzeciw okna, akurat tam, gdzie rośnie bukszpan. Zgodę na przejście przez posesję oczywiście podpisaliśmy wcześniej, ale do głowy mi nie przyszło, że mogą reprezentować poziom intelektualny pantofelka (sorry, pantofelek ). Szczęśliwie rzecz miała miejsce, gdy byłem w domu przed południem i dziwne dźwieki z zewnątrz zwróciły moją uwage, bo, jak sie domyślacie, nikt się nie pofatygował do mieszkańców (właściecieli) z informacją bezpośrednio przed wejściem ekipy budowniczych. Skończyło się dobrze, bo szef nadzoru (czy kierownik ekipy) po krótjkiej konsultacji z mapą stwierdził, że 5 metrów dalej nie robi różnicy, i chwilowo widok z mojego okna jest, jaki jest - latem śliczny (bo zielono), a zimą nikoniecznie (bo nie zielono)...vesper napisał/a:Bo chcieli go ustawić właśnie tam, gdzie bywałam codziennie
Ż jest P... p.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Cytatekologia tu chyba nie zawinila... a raczej brak argumetów.
wkt napisał/a:Słyszałem, że w mieszkaniu nad którym, na dachu, postawiono BTS dużej mocy momentami robiło się tak gorąco jak w kuchence mikrofalowej. Mieszkańcy byli zadowoleni bo nie musieli korzystać z ogrzewania.
Trudno uwierzyć aby taka ilość promieniowania nie miała wpływu na zdrowie. Szczególnie w dłuższym okresie.
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
babylock napisał/a:No właśnie komu brak argumentów, czy tym którzy upierają się za ekologią i zdrowiem czy tm którzy prą do przodu z cywilaizacją.
wkt napisał/a:Słyszałem[...]
Pozdrawiam
Arti
Arti, no chyba, że też byś słyszałArti napisał/a:bo z takim argumentem to nawet się polemizować nie da.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N