Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Robert K. napisał/a:Dzięki za link do OpenWRT!
Poczytam i pewnie wgram - skoro i tak sprzęt przeznaczam do wyrzucenia...
A co się dzieje?
Po prostu całkowity brak stabilności wifi. O ile na kablu raczej działa (podpięty PC), tak nazwa sieci dla innych urządzeń "pojawia się i znika".
Co do drugiego akapitu:
wiercenie: ostateczność.
Power Line - dzięki! Jakoś o tym zapomniałem. Poczytam
Co do repeaterów: kiedyś testowałem jakiegoś "chińczyka" i rzeczywiście: złe rozwiązanie
POZDRAWIAM.
zloty_2000
Morituri Nolumus Mori
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
~pół roku temu zmieniłem starego, wysłużonego Asusa WL500g Premium (z wgranym OpenWRT) na Fritz!Box 4040 (plus FRITZ!WLAN Repeater 1750E). Totalny odjazd. Jedyny minus to brzydki wygląd ten Router ma 3x więcej niżbym oczekiwał. Absolutnie gorąco polecam.Robert K. napisał/a:Po dłuższym klikaniu wstępnie stanęło na (1) FRITZ!Box 4040 lub (2) ASUS RT-AC59U.
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Robert K. napisał/a:Jak na złość ustawiłem dwudniowy limit wątku, więc za ~2h wszystko zniknie :/
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron