ech, to były czasydan napisał/a:Spod niego gierki sie uruchamialo
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
awakqwq napisał/a:uruchomisz poszukaj jest o tym sporo w sieci
Każdy problem ma swoje rozwiązanie, zatem
jeżeli nie ma rozwiązania to nie ma problemu.
alkos napisał/a:A nie ma czegos darmowego?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
rafalf napisał/a:Niestety ale musisz... każde okienko w tzw 'eksploratorze windows' jest instancją explorera.....
wyobraź sobie że wiemrafalf napisał/a:Wystarczy ze klikniesz sobie na 'Moj komputer" i już masz odpalonego explorera ....
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Trochę szkiel i żelastwa
alkos napisał/a:Ja zaczynałem od Nortona, pod dosem 4.01... chyba
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Przede wszystkim automatyzował wiele komend. Już nie trzeba było wpisywać z klawiatury xcopy, del, remove itp. A ile razy w między czasie trzeba było dir wpisać.awakqwq napisał/a:W czasach DOSa Commander to była dla mnie podstawa.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
alkos napisał/a:A nie ma czegos darmowego?
NAFO expansion is non-negotiable
Pentax K-5 II, SMC-A 50 F1.7, SMCP-AF 35 F2.0, Tamron 17-50 2.8, SMC-M 135 3.5, SMC-F 70-210 4-5.6
nazgul napisał/a:No a OSX to Unix więc można sporo rzeczy z Linuxa przenieść a jednocześnie pod OS X są komercyjne programy jak Photoshop czy CaptureOne czego pod Linuxa nie uświadczycie.
U mnie odwrotnie - tak się odzwyczaiłem od Nortona, ze jak czasem coś dłubię w DOS-ie, to się łapię na poszukiwaniu funkcji/klawisza/itp. które są w WCWojtek.A napisał/a:nie udało mi się przekonać do total commandera, za bardzo przyzwyczaiłem się do nortona.
Ż jest P... p.
aflinta napisał/a:nazgul napisał/a:No a OSX to Unix więc można sporo rzeczy z Linuxa przenieść a jednocześnie pod OS X są komercyjne programy jak Photoshop czy CaptureOne czego pod Linuxa nie uświadczycie.
By doprecyzować, to należało by napisać - że tych programów nie uświadczysz, bo komercyjne to są, jak choćby VMware Workstation, Matlab :)
Czy trzeba bedzie na nia czekac tak dlugo jak na 2.4?aflinta napisał/a:ponieważ narzekanie na interfejs GIMPa jest bardzo powszechne, zaczęły się prace nad wersją 2.6
pozdrawiam,
dzerrry