K10D | MZ-5n | MZ-M
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
opiszon napisał/a:Ale aktualne problemy skłaniają mnie ku temu żeby kupić nowe auto
Pozdrawiam
Arti
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
K10D | MZ-5n | MZ-M
k-x,k-5
kit+Sigma APO 70-200/2,8 EX
Sherpa
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Ami66; ВИЛИЯ; Riva Zoom 115; S5600; K-3
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
POZDRAWIAM.
zloty_2000
NAFO expansion is non-negotiable
Kytutr napisał/a:Na nową zimę zamówiłem Bridgestone Blizzak LM005 (w rozmiarze 225/60 R18). Z pierwszym śniegiem w "czeskich obszarach wysokogórskich" zdam relację z jazdy. Niestety, w tym rozmiarze nie było zimowych opon Dębica Frigo HP2, które się u mnie wcześniej już sprawdziły
POZDRAWIAM.
zloty_2000
Bardzo dobrze mi się jeździło. Na zaśnieżonych górskich drogach pięknie dawały radę. Jeździłem na nich w naprawdę różnych warunkach i ani razu mnie nie zawiodła. Jednego razu jak złapałem poślizg na oblodzonej drodze (przy prędkości 40-50 km/h, która była zbyt duża jak na panujące warunki), to udało mi się z tego wyjść "ogromną ręką" bez wjechania na krawężnik.zloty_2000 napisał/a:A możesz napisać coś więcej jak jeździło Ci się na Dębicy HP2? Bo ten rok mam ostatni na Fuldę Kristall Control HP2 i pewnie początkiem lata będę rozglądał się za zimową oponą i właśnie myślałem o Dębicy, ewentualnie czy masz jakieś porównania wcześniejsza Dębica do innych marek/modeli zimówek?
NAFO expansion is non-negotiable
POZDRAWIAM.
zloty_2000
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:Pojechałem pozmieniać opony. Podjeżdżam do wulkanizatora - pusto. Tzn. wulkanizatorzy są, klientów nie ma - dwa stanowiska puste. Wjeżdżam, zmieniają, a ja pytam, czy wszyscy już zmienili, a ja taki spóźniony (to częste), czy jeszcze nikt nie zmienia, czy o co chodzi. A oni:
- Nie wiemy. Chyba zimy nie będzie. Normalnie, to tu powinna stać o tej porze kolejka samochodów...
To co z tą zimą, bo jestem bardzo zainteresowany?
POZDRAWIAM.
zloty_2000
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
CzareK