slwk2020 napisał/a:radek_m,
Powiedz, jak Ci się spisuje ten statyw, jakie wrażenia z użytkowania. Noszę się właśnie z zamiarem zakupu Manfrotto Element MII, ale brak mi informacji z pierwszej ręki od użytkownika.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
nie doliczają VAT-u. Do mnie przyszło w dwa dni chyba. Wysyłane było z Holandii jeśli dobrze pamiętam.GrzegorzD napisał/a:W alternatywnym zamierzeniu postanowiłem pójść w stabilność i znalazłem ordynarną, ale zbierającą dobre opinie, podróbę pewnej innowacyjnej konstrukcji, czyli K&F Concept Traveller M1. W polskich sklepach kosztuje to 750PLN, czyli dla mnie za dużo, na stronie firmowej jest to po 520PLN i przy zamówieniu dają tam jeszcze jakiś rabat, co finalnie daje jakieś 485PLN. Problem jest taki, że nie jestem pewny skąd to będzie przysłane, więc nie wiem, czy będzie doliczony VAT i symboliczne cło. Sam statyw nie jest oczywiście mistrzem mobilności, bo waży prawie 2kg, ale za to konstrukcja jest kompaktowa, łatwa do pakowania w bagaż.
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
Pozdrawiam