NAFO expansion is non-negotiable
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Enzo napisał/a:nie mam bladozielonego pojęcia, dla kogo on jest ten aparat
"Living is easy with eyes closed"
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Ci, którzy grymaszą.Michu napisał/a:Czy jest coś po maruderzy, bo jakoś się nie odnajduję na tym wykresie.
NAFO expansion is non-negotiable
Michu napisał/a:Czy jest coś po maruderzy, bo jakoś się nie odnajduję na tym wykresie.
Aparaty szczęścia nie dają...
Ciekawe, niemniej odniesienia do wykształcenia, dochodów i konserwatyzmu to jakieś z d... są - albo z czasów pierwszych kolorowych TVsołtys napisał/a:Model dyfuzji innowacji E.M. Rogersa
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Temat tyleż modny co śliski Oczywiście rozmaita obróbka jest faktem i się po prostu dzieje, ale jak wchodzi PR z hasłem "AI" to trzeba być przygotowanym na różne kuglarstwaKytutr napisał/a:W trzeciej odsłonie Pixii stawia na fotografię obliczeniową, jestem ciekaw jak im to wyjdzie.
opiszon napisał/a:Najważniejsze to mieć priorytety
Michu napisał/a:Czy jest coś po maruderzy, bo jakoś się nie odnajduję na tym wykresie.
sołtys napisał/a:Emeryci
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:A to ktoś z tego forum nie jest jeszcze w wieku emerytalnym?
I teraz jednym to wisi, innym schlebia, a jeszcze innym doskwiera brak ciepełka tłumu... Piksel podzielony na trzy. Coś jak RGB bodajżesołtys napisał/a:Ten ostatni piksel po prawej to my.
Electrical engineers do it with less resistance ;)