Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
Pozdrawiam serdecznie
Krzysiek
-----------
MZ-5n, MX, K100D, K20D, K3 III, 220C, 166U, 12xp, 8M http://rajkfotoblog.blogspot.com/
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Chyba w piwnicy Musi być rękaw, no trudno, takie okolicznościrychu napisał/a:Nie prościej zamknąć się w ciemni?
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Pozdrawiam
Electrical engineers do it with less resistance ;)
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Takie tam opowieści, żeby nastraszyć nowicjusza. Wiesz jak jest, życie znasz przecież, skaarj Ja rękaw Kaisera dostałem w prezencie urodzinowym, a Patersona na 2 szpule wyjąłem spod choinki. Taki to pożyje Sprzęt się sprawdził, ja też dałem radę (dobrze się przygotowałem) i spoko poszło. Trzeba się wreszcie zmobilizować do skanowania, ale mi tu rodzinne sprawy wyskoczyłyskaarj napisał/a:Przerażają mnie Wasze wywody odnośnie koreksów
Pozdrawiam
K5II i Mz5n+ szkieł torba :)
Zorkij4k+Jupiter 8
Ryszard napisał/a:Śmieszna rzecz przy rękawie, że się oczy wytęża na tę czarną płachtę, jakby to miało pomóc zorientować się, gdzie co jest wewnątrz
Pozdrawiam serdecznie
Krzysiek
-----------
MZ-5n, MX, K100D, K20D, K3 III, 220C, 166U, 12xp, 8M http://rajkfotoblog.blogspot.com/
Krzysiek K. napisał/a:Ryszard napisał/a:Śmieszna rzecz przy rękawie, że się oczy wytęża na tę czarną płachtę, jakby to miało pomóc zorientować się, gdzie co jest wewnątrz
O, to ciekawe, bo ja akurat oczy zamykam, więc czuję się jakbym robił w ciemnym pokoju
Aparaty szczęścia nie dają...
Jakby jeszcze było na co czekać - ale mam płaszczaka, więc wiadomo...skaarj napisał/a:czekanie na skan zrobiło się ponad moje siły
No co ty, wcale, robimy zdjęcia na filmach, aparatami...skaarj napisał/a:dziwni jesteście
Pozdrawiam