mr.ra66it napisał/a:Przy tworzeniu HDR z kilku obrazków mamy innym od zwykłego sposób nakładania i łączenia
pozdrawiam 
k-S2 GR Fuj
pszczołowaty napisał/a:mr.ra66it, szczegóły o których piszesz... kto to ogarnie? ;)

K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
 ), w pierwotnych założeniach tej zabawy było, aby można wykonać mniej więcej takie czynności jakie są dostępne dla operatora typowego labu cyfrowego. Tak więc różnych wtyczek "programowo" zmieniających fotkę, ja raczej nie widzę w tej zabawie.
  ), w pierwotnych założeniach tej zabawy było, aby można wykonać mniej więcej takie czynności jakie są dostępne dla operatora typowego labu cyfrowego. Tak więc różnych wtyczek "programowo" zmieniających fotkę, ja raczej nie widzę w tej zabawie.K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Morituri Nolumus Mori 
www.rivelv.deviantart.com / https://500px.com/rivelv
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
bakulik napisał/a:
... wciąż proszę o RAWy do obróbki. (...) Proszę tylko, by zdjęcia były poprawne, tj. ostre, nieporuszone itp. Dobrze by jednak było, gdyby sprawiały jakąś trudność w edycji, np. były niedoświetlone/prześwietlone, o dużym lub bardzo małym kontraście, trudne światło (barwa, kierunek, rodzaj), nietypowa kolorystyka itp.
Howg!

Miłego dnia
                Dołączył: 21 Sty 2008tedy miast z gęby cholewę robić w czyn acan słowa wprowadź, niech czyny przemówią !!!Jakaranda napisał/a:Takimi mogę zasypać; przeważnie takie robię
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
incosgnitos napisał/a:acan
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
incosgnitos napisał/a:tedy miast z gęby cholewę robić w czyn acan słowa wprowadź, niech czyny przemówią !!!Jakaranda napisał/a:Takimi mogę zasypać; przeważnie takie robię

Miłego dnia
k-S2 GR Fuj
pszczołowaty napisał/a:Może być tylko jeden plik - po staremu? Mam troszkę tego
bakulik napisał/a:proszę o dołączanie wraz z wynikami
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
pozdrawiam 
k-S2 GR Fuj
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła