"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
PK napisał/a:Widzę coraz nowe tematy fotozastępcze O czasów zarazy coraz mniej czasu na foto, na wszystko...
Zaproponuję moje 3 ulubione:
Gentleman (Givenchy)- ten stary, z 1974
Kouros (YSL)
Rive Gauche (YSL)
Pentax katrójka i słoików górka
Prorok napisał/a:Amouage i Xerjoff
siedzisz w krzakach przyczajony na ptaszory i inne poruszające się cenne obiekty oczekujące uwiecznienia, które to nie są w stanie Ciebie wyczuć nawet na kilometr jak stoisz z wiatrem ;)DeTe napisał/a:Co jest takiego w tych wyżej wspomnianych co usprawiedliwiałoby tą cenę
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
DeTe napisał/a:Prorok napisał/a:Amouage i Xerjoff
Nie jestem znawcą więc pierwszy raz słyszę o tych markach ale muszę przyznać, że bardzo mnie zaintrygowały. No ale muszę także powiedzieć, że cena szokująca nawet jak dla przedstawiciela polskiej "middle class"
Osobiście używam połowę tańszych, które i tak mogą wydawać się drogie. Co jest takiego w tych wyżej wspomnianych co usprawiedliwiałoby tą cenę? Trwałość utrzymywania się zapachu? Wydajność z jednej kropli? Bo przecież odbiór zapachu to rzecz bardzo indywidualna
ta... papier przyjmie wszystko jak to mówią... a tutaj to nawet jakbym stał nad gościem co wlewa do flakonów w odpowiednich proporcjach różne płyny, żeby osiągnąć zamierzony cel to bym nie wiedział czy te składniki to taka miazga czy nie ;)Prorok napisał/a:kompozycję i jakość składników, która w większości przypadków miażdży
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
DeTe napisał/a:Prorok napisał/a:Amouage i Xerjoff
Nie jestem znawcą więc pierwszy raz słyszę o tych markach ale muszę przyznać, że bardzo mnie zaintrygowały. No ale muszę także powiedzieć, że cena szokująca nawet jak dla przedstawiciela polskiej "middle class"
Osobiście używam połowę tańszych, które i tak mogą wydawać się drogie. Co jest takiego w tych wyżej wspomnianych co usprawiedliwiałoby tą cenę? Trwałość utrzymywania się zapachu? Wydajność z jednej kropli? Bo przecież odbiór zapachu to rzecz bardzo indywidualna
incosgnitos napisał/a:ta... papier przyjmie wszystko jak to mówią... a tutaj to nawet jakbym stał nad gościem co wlewa do flakonów w odpowiednich proporcjach różne płyny, żeby osiągnąć zamierzony cel to bym nie wiedział czy te składniki to taka miazga czy nie ;)Prorok napisał/a:kompozycję i jakość składników, która w większości przypadków miażdży
to samo niby z uchem... wprawne jest w stanie odróżnić dźwięk z dobrego sprzętu i z do bani... ale, z własnego doświadczenia wiem, że jakoś trzeba ten nos czy ucho wprawić ;)Prorok napisał/a:Wprawny nos bez większych problemów jest w stanie rozpoznać jakość składników i określić czy są wysokich lotów czy do bani.
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3
Flickr
K*3, FA*5, DFA*2, DA*3