"Powinniśmy szanować poglądy religijne naszych bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia, do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, ze jego żona jest piękną kobietą , a dzieci są bardzo mądre" H.L.Mencken
Jeśli masz separator antenowy to nic się nie stanie.konopia napisał/a:i co wybuchnie? spali się?
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Jeśli masz separator antenowy
"Powinniśmy szanować poglądy religijne naszych bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia, do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, ze jego żona jest piękną kobietą , a dzieci są bardzo mądre" H.L.Mencken
Masz tuner DAB? U mnie jest odwrotnie, w kablu jakość jest gorsza.konopia napisał/a:mam o wiele większy wybór stacji radiowych (DAB) i lepszą jakość
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Masz tuner DAB?
Gwiazdor napisał/a:MUSZĄ zainstalować.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb, ja jestem totalnym profanem audio i nie mam za bardzo porownania, ale dla mnie jest super. Sluchalem lepszych sprzetow i faktycznie czulem roznice, ale raczej w niuansach. Wg mnie gra lepiej niz Piano Forte. Kumpel, ktory ma jakies klocki Technicsa kiedys zrobil wow jak mu cos puscilemmatb napisał/a:Taki Teac Ah-300 z tematu to w ogóle fajny jest?
pozdrawiam,
dzerrry
Z-70, GX-20
K-5, FA 31/1.8 | FA 77/1.8 | S 50/1.4 EX |DA 18-135 | DA*16-50/2.8 |DA*60-250/4 |AF-540 FGZ | Slik PRO 340 DX
początkujący amator
Cytattrzeszczy lub zanika sygnał przy kręceniu gałką głośności, dodatkowo prawy kanał zaczął grać wyraźnie ciszej.
K-m + AF200SA + podstawowe szkiełka + małe muzeum w szafie
Będzie tak jak napisałeś pod warunkiem że ścieżka rezystancyjna nie została wytarta przez styk który po niej się przesuwa. Będzie to widać po rozebraniu i wyczyszczeniu.wareks napisał/a:Potencjometry lubią zbierać kurz i dlatego po latach eksploatacji mogą zacząć szwankować.
harys napisał/a:Tak na marginesie to nie nazywał bym się szczęśliwym posiadaczem sprzętu dawno przebrzmiałej marki Sony.
Z-70, GX-20
Cytatmożna to także zrobić czystym izopropanolem
Z-70, GX-20