MF , FF , APS-C
Cytat...tak z ciekawości wrócę na chwilę do tematu - jak widzę informacja o tym, że szkła od 2012 r. nie powinny być awaryjne - już była.
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
CytatDodam tu jeszcze, że z forum została zniknięta instrukcja wyłączenia tegoż wadliwego elementu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:kiedyś czytałem, że do tej sztuczki trzeba posiadać K10D - a jednak niekoniecznie
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
opiszon napisał/a:Ta?
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
ME Super A i szkła
Pozdrawiam
ME Super A i szkła
Pozdrawiam
germario napisał/a:Dzień dobry Pentaksianie
Mam problem ze swoim DA 55-135, który polega na tym, że na moim K3II przy pomocy mikroregulacji mogę ustawić ostrość na długim końcu, a przy zmianie ogniskowej muszę zmieniać jej wartość, a na szerokim końcu brakuje skali i obiektyw jest praktycznie nieostry. Podpowiedzcie proszę co z tym zrobić, gdzie wysłać i czy to jest w ogóle możliwe do naprawy?
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
ME Super A i szkła