Mirek  Dołączył: 12 Cze 2006
Koleżanki, koledzy- informuję oficjalnie, że Jeden Aparat 10.0 został przeze mnie zakończony. Właśnie naświetliłem ostatnie klatki filmu - pozostało wywołać, zeskanować i wybrać. Razem z grudniowym zdjęciem podeślę listopadowe.

Z jednej strony satysfakcja - brałem udział we wszystkich edycjach i wszystkie skończyłem! Ale z drugiej strony smutek - 10 lat minęło nie wiedzieć kiedy.

bbartlomiej  Dołączył: 10 Wrz 2007
Brawo Mirek, gratuluję!

Ja również zakończyłem, niestety nie mam ani zdjęcia listopadowego, ani grudniowego. Dziękuję Wam za przednią zabawę :-B

Ryszard  Dołączył: 04 Paź 2006
Pół rolki do zrobienia i grypa w domu. Nie wiem, czy zdążę do 31.12 :-/
Cytat
brałem udział we wszystkich edycjach i wszystkie skończyłem
Szacunek :!:

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Ja też mam nadzieję, że dokończę te kilka klatek przez ostatnie dwa dni roku. Też dziękuję wszystkim za towarzystwo w tej zabawie i oczywiście nie zapominajmy o zaangażowaniu organizatora.

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Kochani, wrzuciłem zdjęcia powalosa i rrrodrigo z listopada.

Ja w grudzień też oddaję walkowerem, bo zrobiłem może z 8 zdjęć do tej pory. Coś słoneczko tej jesieni mi nie świeciło :-(

Myślę nad jakąś luźną formułą JA, ale możliwe że 2025 będzie bez Jednego Aparatu, bo trudno ostatnio polegać na organizatorze :evil:

Ryszard  Dołączył: 04 Paź 2006
jorge.martinez napisał/a:
Myślę nad jakąś luźną formułą JA, ale możliwe że 2025 będzie bez Jednego Aparatu, bo trudno ostatnio polegać na organizatorze :evil:
Luźna formuła, powiadasz? Zważywszy, że na początku grudniowej rolki mam parę kadrów specjalnie pod publikację w JA, chyba zapomnę przewrócić kartkę w kalendarzu aż wyzdrowieję i dokończę... ;-)

Ale serio, jorge.martinez, jestem otwarty na zmianę zasad zabawy. Nie musisz np. zajmować się publikowaniem zdjęć i opisu. Mógłbym, jako uczestnik, ogarniać to w ustalonym +/- terminie. Jednocześnie jednak rozmyślam nad wolniejszym zużywaniem filmu B&W, bo mam inne ciekawe rzeczy do robienia. Bardzo możliwe, że tak czy owak zrobię sobie przerwę od Jednego Aparatu.

Skocz do: