K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
Super Takumar 20 4,5; Takumar 35 2,3; Super Takumar 50 1,4 8E; SMC Takumar 85 1,8 6E; SMC Takumar 135 2,5 6E; Takumar 200 3,5;
stx napisał/a:Innowacyjna firma zawsze w którym momencie przestaje być innowacyjna tak było jest i będzie. Z perspektywy czasu każdy jest mądry. Trzeba te 12 lat temu trzeba się nie było im pchać w świetny i dopracowany K1 tylko w byle jakie 33x44 bezlustro z jako takim trybem filmowym a i tak by się to jakoś sprzedało. W FF i tak nie mieli szans z AF Canona, Nikona czy Sony. MF było by innowacyjnie, była by kontynuacja legendy 645 było by dziś z 10 szkieł z AF i setki manuali i wiele szkieł z śrubokrętowym adapterem. Matryce już używali i było by taniej ją ogarnąć dla bezlustro. Może by Fuji w to nie weszło. A jak by weszło to i tak kawałek toru już by był skrojony. Torcik mały ale by nadal Interes się kręcił.
Zobaczymy co wykombinują a to i tak raczej kwestia lat bo jak by coś mieli to by pokazali. Byle to nie było coś na miarę Pentax 17. Tak czy owak kibicuje, oby to był aparat z L mount
K-3, K-1,Z-1,645
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
MF , FF , APS-C
foto napisał/a:Fuji to bardzo dobry kierunek
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
MF , FF , APS-C