modern art = i could do that + yes, but you didn't
"Living is easy with eyes closed"
Niestety sołtys, ale takie sprawdzanie Psiksa nic nie da. To sie moze stac w kadej chwili i jak to mawiaja w MS - to nie blad, to cecha. guerilla, podal chyba jedyny skuteczny sposob unkniecia nakladania klatek w Psiksie.sołtys napisał/a:że narobiłeś tyle filmów na takim wyjeździe nie sprawdzając wcześniej czy PSix jest ok czy raczej był ok przed wyjazdem i zpsuł się w trakcie?
pozdrawiam,
dzerrry
Ż jest P... p.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:i tak to trzeba rozwiązać, bo inaczej to masakra.
guerilla napisał/a:za 30 pln we wrocławiu facet ci przerobi tak jak pisałem
sołtys napisał/a:PawelK, sorki za może niezbyt pocieszające pytanie, ale czy to oznacza, że narobiłeś tyle filmów na takim wyjeździe nie sprawdzając wcześniej czy PSix jest ok czy raczej był ok przed wyjazdem i zpsuł się w trakcie?
dzerry napisał/a:Kiedys oddawalem do remontu Psiksa do warsztatu na Sobotki we Wrzeszczu
guerilla napisał/a:(a tego nie ma nawet w hasselbladach :) )
Naprawialem u niego pare rzeczy i zawsze cos bylo nie tak - oprocz tego Psiksa. Przez niego mam negatywa na allegro - oddalem Mira 20 do czyszczenia i naprawy popychacza. Upackal mi soczewke od srodka jakims smarem - takie mialem zaufanie, ze przed wyslaniem do kupca nawet nie sprawdzilem.PawelK napisał/a:Mógłbyś przybliżyć to dlaczego piszesz o nim naciągacz i bajkopisarz?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Ale na Psiksach to on sie naprawde zna. To widac. Podobno pracowal przez jakis czas w fabryce Pentakona w DDR.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Spinner napisał/a:oze kiedys sobie kupie dla jaj Psix - podoba mi sie bardzo format 6x6...
Niestety, ale jest druga metoda, zalecana przez producenta jeszcze - regularne przeglądy i tzw. konserwacja i regulacja. W dzisiejszych czasach trochę trudna w realizacji, ale również skuteczna. Mam Pentacona od kilkunastu lat, i co prawda mało go ostatnio używam, ale wcześniej o wiele więcej i jakoś nigdy mi sie to nie zdarzyło. Co prawda był ze dwa, albo i trzy razy w regulacji i konserwacji.dzerry napisał/a:to nie blad, to cecha. guerilla, podal chyba jedyny skuteczny sposob unkniecia nakladania klatek w Psiksie.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Fotografuję wszystkim co wpadnie mi w ręce i do czego uda się założyć film.
LX
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
C + M
Stachu napisał/a:A jak można naprawić dziurawą migawkę
http://yacek.migawka.art.pl/
yashica electro 35 GT i GSN, ricoh r1, dynax 7, kiev 60, zeiss ikon ikonta, lubitel, kilka pinhol - puszek,
smien, clack'ów, brownie box'ów i innych takich takich ;)