Database backup in progress please wait few seconds.
gator napisał/a:jakos w ciemnych kolorach widze to studio i sample dla "mediów"
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:Dan
spokojnie, to było do fafniaka skierowane a nie do ciebie..
guerilla napisał/a:to był mój osobisty wyraz co myślę o zestawie lamp za 25tysięcy
dan napisał/a:Oczywiscie sa tacy, ktorzy po dwoch dniach beda z niego robic swietny uzytek. Ale sa tez tacy, ktorzy do konca zycia beda trzaskac gnioty jakich pelno na roznego rodzaju forach w watkach o oswietleniu studyjnym.
D700
guerilla napisał/a:kupiłem K10D i będe sobie eksperymentalnie to ustawiał. pstryk, oko na histogram ,korekcja,pstryk, tak ze 3 razy i jest idealnie. a wtedy kabel do średniego i jazda:))
dan napisał/a:nie trzeba byc najlepszym, zeby miec mega przyjemnosc (ja tak mam np. z nartami i z wedkarstwem )
M_O_R_I napisał/a:guerilla napisał/a:to był mój osobisty wyraz co myślę o zestawie lamp za 25tysięcy
Wy chyba czytać nie umiecie... nie na lampy, a na studio ogółem tyle mogę przeznaczyć.
dan napisał/a:Chcialbym miec do tego pokoj co najmniej 4x5m i caly czarny, zeby dokladnie widziec wszelkie modyfikacje oswietlenia.
guerilla napisał/a:gdzieś po sieci krąży pdf niejakiego Freemana , sciagnij to
Cytatftp.isonet.pl
login: ftp_freeman
password: freeman
D700
guerilla napisał/a:a wędkarzy uważam za morderców (jeśli nie wrzucają spowrotem rybek których nie zjadają i używają haczyków które przebijają im podniebienia czy co tam ryby mają :P )
guerilla napisał/a:gdzieś po sieci krąży pdf niejakiego Freemana , sciagnij to, jest pokaźnych rozmiarów roździal o projektowaniu studia i w ogóle o lampach, ale zagadnieniu samemu logistycznie jest poświęcone bardzo dużo
M_O_R_I napisał/a:Czy ktoś pamięta/ma zapisany i mógłby udostępnić pdf z kombinacją ustawienia lamp w studiu do portretu.
Jeśli sie nie mylę było to ukazane na bazie jakichś zdjęć lub szkiców.
- jaja se robisz ?M_O_R_I napisał/a:Czy ktoś pamięta/ma zapisany i mógłby udostępnić pdf z kombinacją ustawienia lamp w studiu do portretu.
Jeśli sie nie mylę było to ukazane na bazie jakichś zdjęć lub szkiców.
Bardzo sie przyda w szukaniu nowych koncepcji na oświetlenie przy portretowaniu moich znajomych.
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
CytatHmm... takie gotowce to wbrew pozora sa malo przydatne.
D700
dan napisał/a:pokazuje kierunki, daje wskazowki, pobudza myslenie i wyobraznie.
D700
Pozdrawiam
Arti
D700
M_O_R_I napisał/a:Arti właśnie opracowuje swoje nowe Portfolio w połączeniu ze stroną firmową we Flash.
dan napisał/a:O masz ci los.... kolejny fleszowiec
Pozdrawiam
Arti
Database backup in progress please wait few seconds.