Nie ma z mocowaniem K.gator napisał/a:tamron 17-50/2.8
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Database backup in progress please wait few seconds.
Widziałem Nikona w akcji. Wierz mi, da radę. Kadyszka także, może wolniej będzie łapać, ale da radę. To nie sport.wkt napisał/a:Wątpę aby d300 dawał radę z AF w takich warunkach.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
To nie chodzi o szybkość migawki, tylko szybkość AF. To jednak jest mała różnica.gator napisał/a:D300 robi sample z ISO6400 na poziomie K10 ISO800
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
To się przydaje, jak robisz bez lampy.gator napisał/a:z tym ISO chodzilo mi o szumy
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Odpuściłem. Zacząłem lubić moją Kadyszkę . Po prostu trzeba ją dobrze poznać.gator napisał/a:przyznaj sie ze zrezygnowałeś z D200 i czaisz sie na D300
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
gator napisał/a:Dobrym rozwiazaniem byloby 31/1.8 (do klubu, bo nie wiem czy zoom bedzie konieczny czy nie), tylko kwestia ceny.
tidus art napisał/a:Jak bedziesz sie tak zastanawial to Ci wszystkie fajne kadry pouciekaja bo imprezy to bardzo dynamiczne ujecia, i bardzo malo czasu...
guerilla napisał/a:a po drugie 16-45 ma różnice jednej działki z 2.8 więc nie demonizujcie, itak trzeba walnąć lampą po suficie czy w jakiś dyfuzorek
guerilla napisał/a:ekspozycje praktycznie raz ustawiasz potem tylko kółko w prawo lub w lewo z EV
Nie jest to demon szybkości. Za to manualnie ostrzy się bardzo przyjemnie.dan napisał/a:Tyle ze alkos chyba narzekal na niezbyt szybki AF.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
CytatWątpę aby d300 dawał radę z AF w takich warunkach.
dan napisał/a:Tyle ze alkos chyba narzekal na niezbyt szybki AF w 31/1.8
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
dan napisał/a:Zoom bardziej uniwersalny, ale stalka pozwala zapomniec o... zumowaniu Tyle ze alkos chyba narzekal na niezbyt szybki AF w 31/1.8. Poza tym nawet gdybym mial kase na niego, to kupilbym 16-45/4 i Tamrona 90/2.8 (do pakszotow).
\gator napisał/a:Pozatym zawsze mozesz isc do klubu gdzie DJ jest po 50 i lecą wolne kawałki, wtedy nie bedzie kłopotu z szybkim AF
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
gator napisał/a:pomiedzy 1.8 a 4 roznica dosc spora
gator napisał/a:Dla mnie Tamron 90 juz troche za dlugi, wole F50/2.8 macro.
gator napisał/a:Pozatym zawsze mozesz isc do klubu gdzie DJ jest po 50 i lecą wolne kawałki, wtedy nie bedzie kłopotu z szybkim AF