Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
Ż jest P... p.
Database backup in progress please wait few seconds.
gator napisał/a:ponowna instalacja sterownikow karty nie wiele pomoze, gdyz pomimo iz winda sie uruchomila to plyta glowna jest inna - czyli cala lista nowych urzadzen. Wczesniej czy pozniej Win95 ze swoją stablilnoscia i tak padnie na nowej plycie i trzeba bedzie ponownie instalowac.
Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
PaweleS napisał/a:Próbowałem już tego o czym piszecie.Podejrzewam ,że największy błąd jaki zrobiłem to przed zmianą dysku nie usunąłem z niego karty graficznej i sterowników do niej.Teraz pewnie te stare sterowniki się gryzą z nowymi.Zmniejszałem kolory,rozdzielczość itd. i nic.System działa tylko w trybie awaryjnym albo bez karty w trybie VGA.Coś mi się kiedyś obiło o uszy ,że gdybym na przykład wykasował cały katalog windows/system i ponownie zainstalował to system by wstał razem z programami ze starej instalacji.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
wkt napisał/a:zainstaluj xp corporate. 1000 MHz i 512 ramu wystarczy.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
tomecki napisał/a:PaweleS, Ja proponuję dwa rozwiązania pewne, bo sam je ileś tam razy stosowałem:
1. W trybie awaryjnym wejdź w menadźera urządzeń i usuń wszystko od góry do dołu, żeby nie było nic ani jednego urządzenia, potem restart i w normalnym trybie windows się podnosi i sam sobie wykryje wszystko od nowa, a Ty potem dograsz tylko sterowniki.
Ale wiadomo że długo to to raczej nie pochodzi.
2. Skopiuj sobie na dysk katalog z instalką 95, skasuj katalog z windowsem, najczęściej c:\windows, przejdź do katalaogu z instalką i odpal setup.exe a resztę juz znasz.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
PaweleS napisał/a:Zresztą jak sięgam pamięcią to jeszcze windowsa 3.11 pamiętam i takie duże floppy dyskietki.