CytatNatomiast często obserwuję dziwne zjawisko, że zwykle właściciele [faceci] wzdragają się przed kastracją jakby o ich własne klejnity chodziło i jakby usunięcie jajec pozbawiało męskoci nie ich pupila, ale ich samych.
Gwoli ścisłości: amstafem (a jeszcze ściślej: ćwierćamstafem lub w lepszym wypadku półamstafem).dan napisał/a:Jakos nie moge sobie wyobrazic dresa z wykastrowanym Pit Bullem.
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
perl napisał/a:dan, wystarczy solidny mastino napoletano, tudzież solidny dog argentyński, tosa inu, ca de bou czy też dogo canario... i taki 'polski' amstaf może tylko poszczekać
to świadczy o tępocie umysłowej zarówno psa, jak i właściciela.dan napisał/a:Oczywiscie ten dres czy tez jego panienka maja przy tym niezly uba
Pentax LX
dan napisał/a:Czasem na spacerze, spotykam dresa albo jego panienke z psem jakiejs groznej rasy amstafo-podobnej, ktory momentalnie zaczyna sapac, dyszec, warczec i wyrywac sie w kierunku mojego na smierc przestraszonego kundelka. Oczywiscie ten dres czy tez jego panienka maja przy tym niezly ubaw
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
perl napisał/a:
Kiedyś jak chodziłem ze swoim paszteciarzem, to dresy zawsze specjalnie szły prosto na mnie z tymi swoimi ćwierćinteligentnymi (tak samo jak właściciele) "psami".
Teraz już rzadziej się zdarza, bo paszteciarz dorósł i parę razy potargał takim ścier....no, psem.
Szkoda że psem, a nie właścicielem.
dan, wystarczy solidny mastino napoletano, tudzież solidny dog argentyński, tosa inu, ca de bou czy też dogo canario... i taki 'polski' amstaf może tylko poszczekać
rasy, ktore wymieniłem, nie były stworzone do walki z ludzmi... należy tu przede wszystkim zaznaczyć, że nie ma w ogóle rasy psa która została stworzona do walki z ludzmi... pies miał zawsze towarzyszyć człowiekowi i byc przy jego boku, na dobre i na złe.wkt napisał/a:a rasy, które wymieniłeś, z ludźmi.
Pentax LX
które dogi ??wkt napisał/a:Ale dogi podobno walczyły z rzymskimi legionami i do tego zostały stworzone.
Pentax LX
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Kuszelas napisał/a:...zawsze po swoim piesku sprzątałem i wcale nie było to przesadnie problematyczne...
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Borys, dostajesz ostrzeżenie za spamowanie - powyższy post już umieściłeś na naszym Forum w innym wątku.
фотолюбитель
Raz, dwa i trzy. Masz alergię na zorzyk'a? Uważaj, nie bardzo na P@PL ludzie lubią, jak się wycieczki personalne robi. Masz problem, pisz PW do użytkownika. Ostrzegam!Borys napisał/a:Może czas zmienić okulary?
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
tref napisał/a:Raz, dwa i trzy. Masz alergię na zorzyk'a?Borys napisał/a:Może czas zmienić okulary?
tref napisał/a:Uważaj, nie bardzo na P@PL ludzie lubią, jak się wycieczki personalne robi.
tref napisał/a:Masz problem, pisz PW do użytkownika. Ostrzegam!
фотолюбитель
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Czas przywyknąć, że tutaj wszystko bierzemy dosłownie.Borys napisał/a:nikt nigdzie takich zwrotów nie traktuje dosłownie