Fafniak napisał/a:- no fakt - tylko trzeba miec wersje 64....zorzyk napisał/a:XP/Vista 64 bit.
srutututu
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
bEEf napisał/a:dpodlejski, tak, desktop. Ale nie wiem, czy Vista miele więcej dyskami - no miele, ale jak ma mało pamięci. Pamięć to przyczyna raczej, nie dyski.
vertiico napisał/a:nie pamietam jak to sie dokladnie przeliczalo ( czy samo 2^32 dla 32bit czy jakies ograniczenia zalezne od systemu)
K10D/Z1p/SuperA/MX
dpodlejski napisał/a:znaczną różnicę w działaniu Photoshopa będzie widać dopiero jak wyjdzie jego 64-bitowa wersja.
srutututu
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
D7100 + Σ18-35/1.8 + N50/1.8 + N85/1.8
Poznań, Włocławek - zdjęcia ślubne
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:(aero można chyba wyłączyć
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
bEEf napisał/a:No, chyba, że komuś się wizualnie nie podoba
matth napisał/a:Ech trzeba będzie przekopać internet co by o tym 08 coś się dowiedzieć![]()
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
CytatbEEf, aero mocno obciąża system? Grafe mam jakiegoś radka taniego, bo do niczego poza wyświetlaniem obrazu grafy nie używam
matth napisał/a:a co tam do włączenia i wyłączenia będzie?![]()
bEEf napisał/a:Raczej wiem, co mówię, bo z racji tego, że klepię soft często przełączam między Aero/"Temat jak w XP"/"Standardowy Windows", bo muszę testować zachowanie aplikacji.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
boso
matth napisał/a:Włączyć ich w serverze się jednak nie da![]()
Tamatth napisał/a:Włączyć ich w serverze się jednak nie da![]()
pozdrawiam,
dzerrry
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
NIe mam konkluzji, bo nie uzywalem Vistymatth napisał/a:Jakieś konkluzje z vista vs. server 08?
pozdrawiam,
dzerrry