"Living is easy with eyes closed"
Pozdrawiam
sołtys napisał/a:dobrze, że żadna Golfa nie prowadziła
GRZESIO napisał/a:Ogólnie to włosi mają zaprogramowane w genach, ocieranie sie autami
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
marucha napisał/a:http://www.clipfish.de/pl...DY0Njc2Mg%3D%3D
CytatTo, że faceci w golfach jeżdżą jak półgłówki, to nie znaczy, że dziewczyny też...
"Living is easy with eyes closed"
K-5 , z małą szklarnią
ME Super
Ricoh CX-2
Canonet GIII QL 17
Sonny napisał/a:A chciałbym pochwalić Panią z trzeciego filmu!! Bardzo słusznie włączyła światła awaryjne ostrzegające o zagrożeniu na drodze
GRZESIO napisał/a:(...)kolega kierowca dał sygnał klaksonem aby zwróciła na nas uwagę - ale nie - piekna dama pewnie myślała, że ktoś na nia trąbi (zawalidroga) i ruszyła na czerwonym swietle
GRZESIO napisał/a:Ja ze znajomymi niemogliśmy wyjść z podziwu
nieustannie pozdrawiający, nieustannie pytający
szadok
wiele rzeczy wiem, wiele rzeczy znam... a szystkie one nic nieznaczące, nieważne bądź głupie...
szadok napisał/a:Zniszczenia: mercedes zderzak plus zaczepy lamp chyba, Berlingo - porysowany hak
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:szadok napisał/a:Zniszczenia: mercedes zderzak plus zaczepy lamp chyba, Berlingo - porysowany hak
Haki są pod tym względem bardzo fajne.
LukD
Pentax K100D + kit + Pancolar 1.8/50 + Tamron 70-300 + Starblitz 3800 DFS + inne graty
Świecisz światła mijania całą dobę? Dowiedz się, kto naprawdę na tym zyskuje.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Hak zazwyczaj jest montowany albo do podłogi, albo do podłużnic. Tak czy siak zniszczenia mogą być... A swój hak sam montowałem, więc wiem..marucha napisał/a:wszystko zależy od tego, jak i do czego ten hak jest zamontowany.
nieustannie pozdrawiający, nieustannie pytający
szadok
wiele rzeczy wiem, wiele rzeczy znam... a szystkie one nic nieznaczące, nieważne bądź głupie...
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel